Knysna Country House

Het Knysna Country House biedt moderne en comfortabele 4-sterren accommodatie in een rustige en bomenrijke omgeving in een buitenwijk van Knysna.


Het Knysna Country House biedt moderne en comfortabele 4-sterren accommodatie in een rustige en bomenrijke omgeving in een buitenwijk van Knysna.

Het Knysna Country House biedt moderne en comfortabele 4-sterren accommodatie in een rustige en boomrijke omgeving in Hunters Home, een buitenwijk van Knysna, het centrum van de geweldig mooie en zeer populaire Tuinroute.   Het gastenhuis biedt  ‘bed and breakfast’  aan en er is een ruime verscheidenheid aan kamers.  Het Knysna Country House biedt een scala aan kamers en accommodatie opties waar u uit kunt kiezen: drie Standaard kamers, vier Luxe (Luxury) kamers, een vrijstaand ‘tuinhuisje’ (Luxury Cottage met Garden View), een Familie kamer met twee aparte slaapkamers. Ons uitgebreide ontbijt bestaat uit een assortiment verse vleeswaren, een kaasplank met diverse lokale kazen, vers gebakken muffins, volkoren brood, filter koffie en eieren met spek. Oh, en een heerlijke verse fruit salade!
In de goed onderhouden tropische tuin kan men een verscheidenheid aan vogels zien, waaronder de African Hoepoe, de inheemse Knysna Loerie, de elegante Double Collared sunbird, alsook de zwart en wit gevlekte Helmeted Guinea Fowl (parelhoender), die hen de inspiratie gaf voor het logo.
Het zwembad met het beeld van het Knysna zeepaardje op de bodem van het blauwe water nodigt uit om een duik te nemen. De Noorse eigenaren hebben hun huis geopend om het als guesthouse te laten managen door de Nederlandse Ypie Kingma en Erik Ekkelkamp. Zij zijn allebei afkomstig uit Nederland en hebben in 1999 Zuid Afrika gekozen als ons nieuwe ‘thuis’.
Men heeft een zout-water zwembad, wifi, veilig parkeren, een zogeheten ‘honesty bar’ met locale wijnen, bier en frisdranken, wasserij voor de gasten, picknick manden (op aanvraag) en nog veel meer. Alle kamers hebben een eigen badkamer, minibar, satelliet tv (incl. BVN), föhns, koffie- en thee faciliteiten en een kluis voor uw reisbescheiden
Voor groepen van minimaal 4 gasten verzorgen we een ‘braai’ of barbecue inclusief salades, brood en verschillende sauzen. Het enige wat u hoeft mee te brengen is uw eigen vlees of vis om zo te kunnen genieten van de warme zomeravonden onder de Afrikaanse sterrenhemel.