Korte reis Madagaskar - Antananarivo en het Andasibe regenwoud

Andasibe Peyrieras Nature Farm Vakona Private Reserve Privéchauffeur
Bekijk foto's

De reisbeschrijving

Deze korte reis is een uitstekende aanvulling bij één van de andere reizen naar zuid, west of noord Madagaskar. U bezoek naast het regenwoud van Andasibe ook de Peyrieras Nature Farm, een privépark met veel verschillende reptielen en vlinders en het aparte gedeelte van het Andasibe park, het Analamazaotra Special Reserve waar de grootste lemur leeft, de Indri Indri. Tijdens uw verblijf in Antananarivo heeft u voldoende tijd om de stad te bezoeken.

Deze reis is heel goed te combineren met één van onze andere reizen.


Dag tot dag beschrijving


  Vlucht Amsterdam - Antananarivo

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen direct vlucht naar Antananarivo. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar al ...

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen direct vlucht naar Antananarivo. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Andasibe National park

  U komt aan op het vliegveld van Antananarivo waar u wordt ontvangen door uw gids voor de komende dagen. U reist via het typische landschap van de hooglanden met rijstvelden, regenwouden en de typische huizen van rode klei naar de Peyrieras Nature Farm. Hier kunt u onder andere diverse kameleons, hagedissen en vlinders zien. Ook heeft u kans om lemuren (maki's) te spotten. Tijdens een nachtwandeling in het Andasibe NP heeft u kans om de diverse nachtdieren te zien. De volgende dag heeft u kans om de Indri Indri, de grootste lemur te zien in het Anlamazaotra Reservaat. Hier leven ook de grijze bamboe lemur en de bruine lemur. 's middags bezoekt u nog het Vakona Private Reserve waar ook diverse lemur soorten leven.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt

  • Activiteiten

   Peyrieras Nature Farm
   lemuren
   Vakona PR

  Grace Lodge - Andasibe

  Hier leven ook de grijze bamboe lemur en de bruine lemur. 's middags bezoekt u nog het Vakona Private Reserve waar ook diverse lemursoorten leven.

  Grace Lodge is een eenvoudige accommodatie gelegen aan aan de rand van het regenwoud in de nabijheid van het Andasibe Nationaal Park. Het hotel heeft tien kamers gelegen in de tuin. Zeven standaard kamers zijn gekoppeld en gelegen in apart gebouw op het terrein. De privacy is hierdoor beperkt. In het hoofdgebouw bevindt zich naast het restaurant nog een familiekamer. In de tuin zijn er twee luxe bungalows en er is een zwembad. De bungalows bieden het meeste comfort en privacy. ’s Avonds geniet u in het restaurant van eenvoudige, maar prima gerechten. Proef ook eens de lokale gerechten van Madagaskar.

  Vertoon meer
 • Antananarivo

  Na het ontbijt vertrekt u weer naar Antanarivo. Hier bezoekt u de handicraft markt maar ook de oude stad met haar koloniale huizen en kerken. Geniet van het uitzicht over de moderne stad en het Sanosy meer vanaf de Rova, de voormalige residentie van de koninginnen.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  • Activiteiten

   city tour

  Lokanga Boutique Hotel - Antananarivo

  Na het ontbijt vertrekt u weer naar Antanarivo. Hier bezoekt u de handicraft markt maar ook de oude stad meyt haar koloniale huizen en kerken. Geniet van het uitzicht over de moderne stad en het Sanosy meer vanaf de Rova, de voormalige residentie van de koninginnen.

  Lokanga Boutique Hotel & Restaurant beschikt over vijf klassiek ingerichte kamers en is een erg mooi hotel. Het is in jaren '30-stijl gebouwd waardoor het een unieke uitstraling heeft. Niet alleen vanaf het mooie terras heeft u prachtig uitzicht over de hele stad, ook vanuit alle kamers geniet u van dit uitzicht. Enkele kamers hebben zelfs een gedeelde balkon waar u tijdens uw verblijf heerlijk kunt genieten. De kamers beschikken allemaal over mooie luxe badkamers, comfortabele bedden en een zithoek. Alle kamers zijn individueel ingericht en hebben een eigen thema. ’s Avonds geniet u in het restaurant van overheerlijke heerlijke gerechten en uitstekende wijnen. De huisgemaakte brownies en cakejes mag u zeker niet missen!

  Vertoon meer
 • Antananarivo

  Omdat de vluchten meestal 's aan het einde van de dag vertrekken, heeft u nog alle tijd om de stad te verkennen of uw laatste souvenirs te kopen.

  Antananarivo

  ...
  Vertoon meer

  Vlucht Antananarivo - Amsterdam

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle ...

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.  

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.Wij kunnen de aansluitende vluchten

  Vertoon meer

Prijzen

Reisperiode 2020 Indicatieprijs per persoon
Bij 2 personen € 425,00
Bij 3 personen € 355,00
Bij 4 personen € 325,00

Indien u alleen reist, is er een single toeslag van toepassing van € 135,00.

Inclusief & Exclusief

Inclusief:

✓ Uitgebreide reisbeschrijving van Suid Afrika Reise
✓ 3 nachten inclusief ontbijt
✓ Vervoer in een 4x4-auto of minibusje met Engelssprekende chauffeur
✓ Entreegelden en lokale gids in de parken volgens de route
✓ Activiteiten zoals vermeld in de reisbeschrijving

Exclusief:

- Intercontinentale vluchten
- Alle niet genoemde maaltijden
- Visum t.w.v. €35 voor een verblijf van 30 dagen
- Reis- en annuleringsverzekering