Korte reis Madagaskar Antananarivo en het Andasibe regenwoud

Korte reis Antananarivo en het Andasibe regenwoud


Korte reis Antananarivo en het Andasibe regenwoud

Prijzen

Prijzen van 1 november 2019 tot 31 oktober 2020
Bij 2 personen € 425,00 per persoon
Bij 3 personen € 355,00 per persoon
Bij 4 personen € 325,00 per persoon

Prijzen zijn exclusief intercontinentale vluchten. Single toeslag is € 135,00

Deze korte reis is een uitstekende aanvulling bij één van de andere reizen naar zuid, west of noord Madagaskar. U bezoek naast het regenwoud van Andasibe ook de Peyrieras Nature Farm, een privépark met veel verschillende reptielen en vlinders en het aparte gedeelte van het Andasibe park, het Analamazaotra Special Reserve waar de grootste lemur leeft, de Indri Indri. Tijdens uw verblijf in Antananarivo heeft u voldoende tijd om de stad te bezoeken.

Deze reis is heel goed te combineren met één van onze andere reizen.

Dag tot dag beschrijving

De rondreis Antananarivo en het Andasibe regenwoud gaat in 4 dagen via Antananarivo naar Andasibe en dan weer terug naar Antananarivo. Het Andasibe reservaat is de thuisbasis van de grootste lemuren genaamd Indri indri.
Andasibe National Park: flora en fauna
Peyrreras: insecten- en reptielenpark

Afbeelding van Vliegtijd Antananarivo 02 U komt aan op het vliegveld van Antananarivo waar u wordt ontvangen door uw gids voor de komende dagen.

+Dag 1 & 2 Andasibe National park

Grace Lodge - Andasibe

Afbeelding van Grace Lodge 3b U reist via het typische landschap van de hooglanden met rijstvelden, regenwouden en de typische huizen van rode klei naar de Peyrieras Nature Farm. Hier kunt u onder andere diverse kameleons, hagedissen en vlinders zien. Ook heeft u kans om lemuren (maki's) te spotten. Tijdens een nachtwandeling in het Andasibe National Park heeft u kans om de diverse nachtdieren te zien. De volgende dag heeft u kans om de Indri Indri, de grootste lemur te zien in het Anlamazaotra Reservaat. Hier leven ook de grijze bamboe lemur en de bruine lemur. 's middags bezoekt u nog het Vakona Private Reserve waar ook diverse lemursoorten leven.
Afbeelding van Lokanga Boutique Hotel 01 Na het ontbijt vertrekt u weer naar Antanarivo. Hier bezoekt u de handicraft markt maar ook de oude stad meyt haar koloniale huizen en kerken. Geniet van het uitzicht over de moderne stad en het Sanosy meer vanaf de Rova, de voormalige residentie van de koninginnen.

+Dag 4 Vertrek Antananarivo

Vertrek Antananarivo Ivato Madagaskar

Afbeelding van Vliegtijd Antananarivo 01a Omdat de vluchten meestal 's aan het einde van de dag vertrekken heeft u nog alle tijd om de stad te verkennen of uw laatste souvenirs te kopen.

En tot slot...

Inclusief:
Accommodatie op bed en ontbijt gedurende de reis
Entreegelden en lokale gids in de parken volgens de route
Vervoermiddel en bestuurder: 4x4-auto of minibusje
Engelssprekende chauffeur
Heffingbelasting

Exclusief:
Alle lunches
Alle diners
Drankjes, fooien en alle persoonlijke uitgaven
Visumkosten: €35 voor een verblijf van 30 dagen
Internationale vluchten en luchthaventaksen
Eventuele wijzigingen van de route om welke reden dan ook