Korte reis Zuid-Afrika - Johannesburg - Krugerpark

Korte reis Zuid-Afrika - Johannesburg - Krugerpark is een korte reis van 7 dagen , waarbij u kunt genieten van het wildleven in Zuid-Afrika. Prijs op aanvraag


Korte reis Zuid-Afrika - Johannesburg - Krugerpark is een korte reis van 7 dagen , waarbij u kunt genieten van het wildleven in Zuid-Afrika. Prijs op aanvraag

Tijdens de korte reis Zuid-Afrika - Johannesburg - Krugerpark bezoekt u onder andere het Krugerpark en een privé park waar u kunt genieten van het wildleven van Zuid-Afrika. Deze reis is goed te combineren met één van de overige regionale reizen vanuit Kaapstad, Durban of Upington.

Dag tot dag beschrijving

Tijdens de korte reis Zuid-Afrika - Johannesburg - Krugerpark bezoekt u onder andere het Krugerpark en een privé park waar u kunt genieten van het wildleven van Zuid-Afrika.

+Aankomst Johannesburg

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International Aankomst Johannesburg en transfer naar de accommodatie

+Dag 1: Johannesburg

Sunrock Guesthouse

Afbeelding van Johannesburg Sunrock 2016 Afhankelijk van uw aankomsttijd in Johannesburg heeft u de tijd om de sfeer van deze stad te proeven. Vliegt u met de nachtvlucht dan heeft u ruim de tijd om, eventueel met gids, de highlights van Johannesburg te bezichtigen. Vliegt u met de dagvlucht van de KLM, dan zal deze tijd de eerste dag er niet zijn, aangezien u dan in de loop van de avond aankomt en waarschijnlijk rechtstreeks naar uw guesthouse rijdt. Indien u 's ochtends aankomt heeft u de hele dag de tijd om Johannesburg te bekijken. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een bezoek aan Gold Reef City, die veel van de geest van het oude Johannesburg met zijn gebouwen in Victoriaanse stijl uit ademt. Ook kunt u uw tijd besteden om te winkelen en om kunstnijverheid te kopen of om een excursie naar een van de originele tunnels te boeken gebouwd door Chinese arbeiders in 1904. Er is ook een mogelijkheid om te zien hoe gesmolten goud wordt omgezet in munten. Een bezoek aan het Apartheid Museum zal u een indruk geven hoe de zwarte bevolking het tijdens de donkere dagen van de onderdrukking hebben ervaren en hoe hun gevecht voor vrijheid was. Natuurlijk kunt u ook onder leiding van een gids naar Soweto gaan, de grootste zwarte stad in Zuid Afrika. Daar kunt u het Hector Pieterson Monument, de voormalige huizen van Nelson Mandela, Bisschop Desmond Tutu evenals de rijke herenhuizen van de miljonairs van Soweto’s en andere bekende mensen bekijken.
Accommodatie: Johannesburg, Sunrock
Maaltijden: Ontbijt

+Dag 2 & 3: Hazyview en Panorama route afstand 390 km

Gecko Lodge - Hazyview

Afbeelding van Hazyview Gecko Lodge U verlaat Johannesburg en reist door het open laagveld richting Pilgrim’s Rest. Het gebied dat u doorreist is, historisch gezien, een van de grootste grasslands van de wereld. De rit duurt ongeveer vier tot vijf uur, omdat er heel wat interessante plaatsen te bekijken zijn. Een optie voor de tweede dag is de ontzagwekkende vallei van de Blyde Rivier met panoramische vergezichten van de Blyde River Canyon , God’s Window en de Three Rondavels. U kunt ook Bourke’s Luck Potholes bezoeken waar de Blyde Rivier reusachtige gaten in de rots heeft gekerfd en een ongelofelijk geologisch herkenningspunt heeft achtergelaten.
Accommodatie : Hazyview Gecko Lodge
Maaltijden : Ontbijt

+Dag 4: Balule afstand 115 km tot de gate van Timbavati

Sausage Tree Safari Camp Hoedspruit

Afbeelding van Balule Sausage Tree Lodge Gelegen tegen de westgrens van het niet omheinde stuk van het Kruger Park ligt het Balule privé wild park. De lodges zijn allemaal van privé eigenaren. Die van u is een klassiek Afrikaanse safari kamp met een prachtige wildernis eromheen. Een beetje apart gesitueerd, met eenvoudige luxe. De accommodatie bied u alle vrijheid en comfort die u nodig heeft voor een relaxte vakantie.
Exclusief entree Balule Park dat ter plekke betaald dient te worden.
Accommodatie: Balule Sausage Tree lodge
Maaltijden: ontbijt en diner, inclusief safari’s

+Dag 5: Kruger National Park afstand 95 km van gate tot gate

Satara Kruger National Park

Afbeelding van Krugerpark Satara 05 Vandaag en morgen verblijft u in één van de Rest Camps van het Kruger Nationaal Park. U gaat het Kruger Park binnen via één van de hoofdingangen. Toegangsgelden zijn bij de reis inbegrepen. In het Rest Camp zijn restaurants aanwezig, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen maaltijden verzorgen. U kunt bij de receptie safari’s onder leiding van een gids in een open auto, maar ook begeleide wild wandelingen boeken.
Accommodatie : Krugerpark, Satara
Maaltijden : Geen

+Dag 6: Kruger National Park afstand 100 km

Lower Sabie Kruger National Park

Afbeelding van Krugerpark Lower Sabie 01 Vandaag kunt u uw eigen safari rijden op weg naar uw volgende accommodatie. U kunt natuurlijk ook safari's en wandelsafari's bij de diverse camps boeken.
Accommodatie : Krugerpark, Lower Sabie
Maaltijden : Geen

+Dag 7: Vertrek afstand 450 km

Vertrek Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International Vandaag vertrekt u weer naar Europa of vervolgt u uw reis met een andere korte reis door Suid Afrika Reise verzorgt. Omdat alle vluchten laat in de middag of 's avonds vertrekken heeft u de hele dag ruim de tijd om naar het vliegveld te rijden.

En tot slot...

Inclusief:
Meet en greet bij aankomst
6 nachten verblijf in Zuid-Afrika inclusief 4 maal ontbijt en 1 diner
Huurauto Klasse C (VW Polo sedanuitvoering of vergelijkbaar)
Transfer vliegveld Johannesburg - 1ste overnachting (Sunrock Guesthouse)
2 safari's (ochtend en middag/avond) bij Shindzela
Entrees van Kruger National park( twv € 35)
Uitgebreide 'Super Cover' verzekering bij huurauto groep C
Bij 'Super Cover' verzekering huurauto:
- P(ersonal) A(ccident) I(nsurance)
- Bodem en bandenschade
- Ruitschade
- Laag eigen risico
Wegenatlas bij aankomst Johannesburg
Uitgebreide routebeschrijving Suid Afrika Reise

Exclusief intercontinentale vlucht en entree van Timbavati privé park


Kijk ook hier eens naar:

Selfdrive Krugerpark en Kaapstad

Bezoek onder andere het Krugerpark en Kaapstad tijdens deze 14-daagse selfdrive in Zuid-Afrika

Bekijk pagina

Selfdrive Krugerpark en Kaapstad

Bezoek onder andere het Krugerpark en Kaapstad tijdens deze 14-daagse selfdrive in Zuid-Afrika

Bekijk pagina

Kruger Nationaal Park

Het Kruger Nationaal Park is het grootste wildpark van Zuid-Afrika op de grens van Zimbabwe en Mozambique.

Bekijk pagina