Kubu Lodge Kasane

Bekijk foto's

Kubu Lodge is een vriendelijke, kleinschalige privé lodge genesteld op 30 hectare langs de oevers van de Chobe Rivier. De 11 rietgedekte chalets op palen zijn gebouwd tussen en onder enorme ebbenhoutbomen en wilde vijgen die verkoelende schaduw geven. De lodge organiseert 2 maal per dag een activiteit naar keuze waaronder een bootcruise op de Chobe of een jeepsafari in het Chobe National Park. Daguitstapjes naar Vic Falls en vistrips zijn ook mogelijk. Aan de oevers van de Chobe Rivier tussen Kasane en Kazangula ligt deze vriendelijke lodge met 11 chalets in een ruime tuin van 30 hectare. De Chobe Rivier is beroemd door haar aantrekkingskracht op troepen olifanten en ander wild tijdens de droge seizoenen. Een boottrip op deze rivier waarbij u olifanten aan de oever ziet drinken en spelen, is dan ook een must.
De ruime tuin biedt alle mogelijkheid tot een ontspannend wandelingetje langs de oevers van de rivier. Ligstoelen zijn te vinden rondom het ruime zwembad. Naast het zwembad ligt het restaurant met bar waar alle maaltijden worden opgediend. Bij de receptie kunt u dagelijks uw voorkeur voor type activiteit bespreken zoals een jeepsafari door het Chobe National Park, een bootcruise op de rivier, een bezoekje naar een slangenpark of een krokodillenpark of u neemt een heerlijke spa behandeling in het beauty centrum bij de lodge. Creditcards worden geaccepteerd (alleen visa en mastercard), u kunt gebruik maken van het internet, er is een wasgoedservice en de receptie kan tevens luchthaventransfers voor u verzorgen.
Kubu Lodge heeft een chalet ingericht als leeskamer. Hier vindt u allerlei boeken over de natuur, dieren en andere interessante onderwerpen. Massages en andere schoonheidsbehandelingen zijn mogelijk op verzoek.
De bomen zorgen voor de benodigde schaduw. De kamers zijn sfeervol ingericht met een dubbelbed of twinbed voorzien van muskietennetten en ventilatoren. Een zitje geeft extra sfeer aan de kamer. De badkamers zijn ingericht met een douche, verwarmd door middel van een elektrische geiser, een toilet en wasbak, haardroger. In totaal zijn er 5 twee persoonskamer, 1 twee persoonskamer met een bed. Daarnaast zijn er 4 kamers waar de zithoek kan dienen als ruimte voor een derde slaapplaats.
Alle kamers hebben een kluisje, koffie- en theefaciliteiten, een kledingkast, een eigen terras en een luchtwaaier. Er is geen airconditioning. De kamers worden dagelijks schoongemaakt.