Phakamani River Lodge - Balule

Bekijk foto's

Phakamani River Lodge is gelegen aan de Olifantsrivier in het Balule Nature Reserve. Balule maakt deel uit van het Greater Kruger National Park (herbergt de Big Five). Wilde dieren lopen hier vrij rond en elke dag blijft het een spannende verrassing wat ons met een bezoek vereert. Hier staat tegenover dat u elke dag verzekerd bent van schoon water, een comfortabele douche en een goed bed.
De lodge heeft Nederlandse eigenaren en wordt in het bijzonder gewaardeerd om haar zeer persoonlijke service, uitstekende keuken en de prachtige omgeving. Het beste van ‘midden in de natuur’ in combinatie met westerse gemakken, dragen bij aan een unieke belevenis! De gunstige ligging van de lodge maakt het mogelijk dat alle ‘highlights’ binnen anderhalf uur rijden bereikbaar zijn. Na een dag vol bezienswaardigheden is het dan heerlijk ontspannen in Phakamani River Lodge.
Accommodatie; Phakamani River Lodge heeft vier 2-persoonskamers. Vanaf uw veranda heeft u een prachtig uitzicht op de Olifantsrivier. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, airconditioning, muskietennet, kluis, kledingkast en koffie en thee faciliteiten. Vanuit de slaapkamer heeft u toe gang tot de badkamer die is voorzien van stortdouche, toilet, dubbele wastafel en haardroger.
U kunt op het terras bij de barbecue of beschut op onze ruime veranda in de ochtend genieten van een ontbijt en ’s avonds van een Afrikaans driegangendiner met een Europees tintje. Wilt u met zijn tweetjes dineren? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Hebt u speciale wensen (dieet, vegetarisch, allergie)? Laat het ons dan weten. Lunch is mogelijk op aanvraag.

Extra prijs informatie