Kwa Nokeng Martin's Drift

Bekijk foto's

Welkom bij Kwa Nokeng, uw poort naar Botswana! Vertaald uit de lokale taal Setswana, betekent Kwa Nokeng 'aan de rivier'.
Kwa Nokeng Lodge, Kwa Nokeng Offroad Adventures en Kwa Nokeng Complex is een familiebedrijf in het Tuli Block in Botswana. Men is gelegen langs de rivier de Limpopo bij Martin's Drift grenspost, slechts vier uur rijden van Gauteng.
Of u nu op vakantie, zakenreis of op doorreis bent, Kwa Nokeng is uw eerste stop in Botswana of de laatste om Botswana uit te gaan. U vindt hier eenvoudige accommodatie en een stevige maaltijd rondom een vuur. U kunt hier komen voor een adrenaline avontuur, of gewoon om uit te rusten.
Men heeft verschillende accommodaties:
Rivier cottages: Deze drie zelfstandige eenheden liggen aan de oevers van de rivier de Limpopo, 2 heben uitzicht op de rivier met een veranda. Dus prachtig voor de zonsondergang. Het heeft een badkamer en twee slaapkamers met een queen size bed en twee eenpersoonsbedden. Er kunnen 4 personen slapen. De open woonkamer heeft een kleine lounge en een kitchenette. De huisjes zijn voorzien van airconditioning.
4 eenvoudige tenten met uitzicht op de rivier.
Gemeenschappelijke was en kookgelegenheid dichtbij.
Er kunnen in elke tent 2 mensen slapen op 2 eenpersoonsbedden.
Luxe tenten: Deze luxe tenten zijn gebouwd op palen. Ze hebben uitzicht op de rivier. Er zijn vier tenten, elk met twee eenpersoonsbedden en twee stapelbedden, er kunnen 2 volwassenen en 2 kinderen in slapen. De tent heeft een eigen douche.
chalets : Vijf rieten bungalows in de weelderige tuinen van de lodge aan de oevers van de Limpopo. Waarvan vier uitkijken op de rivier. Ze hebben allemaal een eigen douche. Er kunnen twee volwassenen en twee kinderen op twee eenpersoonsbedden en een stapelbed slapen.
De chalets hebben airco.
Verder heeft de lodge nog camping voorzieningen. Men heeft plekken met elektriciteit en een eigen was en kookgelegenheid.