Lake Kariba Inns Siavonga

Lake Kariba Inns Siavonga


Lake Kariba Inns Siavonga

Het Lake Kariba Inns Resort gelegen boven Siavonga haven met uitzicht op de boten die af en aan varen. Het is 33 hectare groot en ligt op een groene heuvel met uitzicht op het prachtige Kariba meer.  Het heeft 50 kamers, bestaande uit 7 villa's,15 executive kamers en 28 standaard kamers.
De standaardkamers hebben een tweepersoons of 2 eenpersoonsbedden, Koelkast met gratis water, Airco, Koffie/theefaciliteiten, Ensuite badkamer, klamboe, TV met DSTV-services. De executive kamers daarnaast ook uitzicht op het meer en een eigen patio. De villa's hebben samen een eigen zwembad en eigen parkeergelegenheid. U kunt genieten van de tropische tuinen, het zwembad, een luxe spa en een fitnessruimte, tennis- en squashbaan.
Activiteiten die u kunt ondernemen zijn: zwembad, excurie naar de Tamaka woonboot, Vissen (Hengels en aas te huur), Varen (een keuze aan speedboten), sundowner cruise, of een picknicklunch/BBQ op Chipembere, wandelen waarbij u o.a. zebra's en impala's, staartmongezen, terapins bij de waterpoelen en ganzen kunt zien.