Lemoenfontein Game farm Beaufort West

In de uitgestrektheid van de Zuid-Afrikaanse Grote Karoo ligt Lemoenfontein Game Farm. Het ligt bij Beaufort West waar ook het Karoo National Park ligt.


In de uitgestrektheid van de Zuid-Afrikaanse Grote Karoo ligt Lemoenfontein Game Farm. Het ligt bij Beaufort West waar ook het Karoo National Park ligt.

In de grote uitgestrektheid van de Zuid-Afrikaanse Grote Karoo, ligt deze mooie lodge, Lemoenfontein, die dateert uit 1850. Hij ligt bij Beaufort West waar ook het Karoo National Park ligt.
Het gebouw is volledig aangepast aan de moderne eisen maar is architectonisch ongewijzigd met de kenmerkende hoge plafonds, originele houten vloeren en grote veranda die gasten een fascinerend panoramisch uitzicht over het Karoo landschap biedt.
De lodge is een rustgevende plaats voor de vermoeide reiziger en voor diegenen die willen ontsnappen aan het stadsleven.
De lodge is ooit in opdracht van een Engelse Gentleman, Alhusen, gebouwd als een jachtverblijf. Eens per jaar nodigde hij vrienden uit Engeland en Schotland uit naar het jachtverblijf te reizen om te jagen, te ontspannen en genieten van goed gezelschap.
Dezelfde sfeer is nog steeds merkbaar in het gehele oude gebouw met modern comfort, zoals plafond ventilatoren, verwarmingsradiatoren, airco's en en-suite badkamers zodat de gasten van een comfortabel verblijf kunnen genieten.
Alle accommodaties komen uit op een ruime veranda. De comfortabele en-suite kamers hebben DSTV, thee en koffie faciliteiten, en haardrogers.
Verder beschikt de lodge over een honesty bar in de lounge. De lounge is voorzien van een gezellige open haard voor de kille winternachten, tv-lounge met DSTV, zwembad en braai (barbecue) mogelijkheden.
Lemoenfontein beschikt niet alleen over uitstekende faciliteiten, maar het biedt ook een echte Zuid-Afrikaanse keuken. Safari’s in de vroege ochtend en late namiddag zijn een absolute must, waar tot 23 verschillende wild-soorten kunnen worden bekeken, zoals giraffe, eland, kudu en zebra. Ook kunt u van veel vogelsoorten genieten tijdens een wandeling door het gebied.


Extra prijs informatie