Lemon 3 Lodge Kirkwood

Bekijk foto's

Lemon 3 Lodge ligt iets buiten Kirkwood, de belangrijkste plaats in de Sundays River Valley. De lodge ligt te midden van citroen- en sinasappel gaarden op slechts 200 meter van de oevers van de Sundays River. Het moderne en trendy ingericht guesthouse straalt rust uit met mooie uitzichten op de bergen.
De hoofdingang van Addo Elephant Park ligt slechts op 20 minuten rijden. In Kirkwood ligt de Kabouga Gate van het park. Dit is de ingang voor 4X4 auto’s naar het Darlington meer.
Na een dag in het Addo Elephant Park is het heerlijk relaxen bij het zoutwater zwembad of op het zonneterras met een lekker drankje.
Lemon 3 Lodge biedt 3 types kamers aan, de standaard, de luxe en de superior kamers. Alle kamers hebben koffie en thee faciliteiten, tijdschriften, een haardroger en eventueel handdoeken, te gebruiken bij het zwembad of zonneterras. U kunt uw drankje gebruiken in de comfortabele lounge met honesty bar. Er is satelliet TV aanwezig, alsook enige boeken. Een draagbare DVD speler met een uitgebreide collectie DVD’s is beschikbaar om op uw kamer te bekijken. U kunt ook gebruik maken van draadloos internet. Voor het uitgebreide ontbijtbuffet met vers fruitsap, diverse soorten brood, kaas, muesli, cornflakes, bacon en eieren, wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokaal verbouwde producten. Er kan op verzoek voor een diner worden gezorgd. Als u uit eten wenst te gaan, kunnen uw gastheren u uitstekend advies geven.
Lemon 3 Lodge heeft en stichting “Nkosi Foundation” die zich inzet voor (wees)kinderen en volwassenen die geestelijke en lichamelijke verzorging nodig hebben. Nkosi betekent in het Xhosa “dank je wel” De stichting richt zich op de townships/locations in Kirkwood in de Oost-Kaap van Zuid-Afrika.

Kijk hier ook eens naar

Addo Restcamp - Addo Elephant Park

Addo restcamp in het Addo Elephant National Park bestaat uit 61 verschillende eenheden. Dit zijn chalets, rondavels, cottages en safaritenten.

  • 1369 keer bekeken

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Zuid-Afrika anders dan anders - Natuur

Trek de wandelschoenen aan en geniet van de berggebieden in het Golden Gate Park, Lesotho en de Drakensbergen.

  • Addo Elephant NP
  • Drakensbergen
  • Valley of Desolation
  • Karoo NP
  • Golden Gate Highlands NP
  • Johannesburg
  • 21 dagen
  • Vanaf € 1895