085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Lesotho

Lesotho, genieten van bergen in 'Nepal van Afrika'

Lesotho

Lesotho, genieten van bergen in 'Nepal van Afrika'


Lesotho, officieel: Mmuso wa Lesotho,  is een klein land dat geheel omsloten is door Zuid-Afrika. Het is ongeveer zo groot als België en telt ruim 2,1 miljoen inwoners. Dit is ongeveer 70 inwoners per vierkante kilometer en de ruimte bestaat voor het grootste deel uit bergen. Het is het enige land dat in zijn geheel boven de 1000 meter ligt.
Lesotho bestaat voor tweederde uit hoogland. In het oosten, in de Drakensbergen, bereikt dit een hoogte van 3820 m boven zeeniveau. Het wordt dan ook wel het Nepal van Afrika genoemd. Het klimaat is droog en streng.
Het land is erg arm en vol tradities.
Om een volledige reis in Lesotho door te brengen is voor veel mensen wat te veel van het goede. Suid Afrika Reise combineert dit mooie berggebied dan ook in diverse reizen met een reis door Zuid-Afrika. Wilt u langer in Lesotho verblijven dan maken wij graag een voorstel voor een rondreis op maat voor u.


Autoreis Zuid Afrika compleet

Autoreis Zuid-Afrika compleet laat u in 28 dagen bijna met geheel Zuid-Afrika kennis maken

Fly-drive Zuid-Afrika

Fly-drive Zuid-Afrika - in 3 weken leert u Zuid-Afrika kennen en daarna gaat u vast nog een keer.

Meet the Locals in KwaZulu-Natal en Lesotho

Meet the Locals in KwaZulu-Natal en Lesotho - u bezoekt in 21 dagen onder andere de provincie KwaZulu Natal en het kleine koninkrijk Lesotho.

Zuid Afrika anders - Natuur

Zuid Afrika anders - Natuur -U bezoekt in 21 dagen onder andere de berggebieden in het Golden Gate Park, Lesotho en de Drakensbergen.

Zuid Afrika anders - Wild

Zuid Afrika anders -Wild reis - U vindt in 21 dagen wild in de Karoo, het Addo Elephant Park, het Hluhluwe-Imfolozi Wildpark in Zuid Afrika en het Mkhaya Wildpark in Swaziland.