Luxe reis Malawi - 7 dagen

Geniet van luxe accommodaties aan het Malawimeer


Geniet van luxe accommodaties aan het Malawimeer

Prijzen

periode 2020 Indicatieprijs p.p. op basis van twee personen
2 Personen € 2.765,00
single toeslag € 220,00


U komt aan op het vliegveld van Lilongwe. U overnacht 1 nacht in Lilongwe. Vervolgens rijdt u naar het strand in Senga Bay aan het Malawimeer. Hier vindt u een ontelbare hoeveelheid zoetwatervissen. Vervolgens reist u via Senga Bay naar Mumbo Island. De prachtige kleuren van de zee en de natuur maken dit eiland tot een waar paradijs. Voor de volgende overnachting vertrekt u per boot naar Pumulani Lodge. Hier vindt u mogelijkheden tot watersport.

Er zijn veel mogelijkheden om Malawi en Zambia te ontdekken. Deze reis betreft een voorbeeld en kan aan uw wensen aangepast worden. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden.

Dag tot dag beschrijving

U komt aan op het vliegveld van Lilongwe. Afhankelijk van uw aankomsttijd is het nog mogelijk om een bezoek te brengen aan deze hoofdstad van Malawi. Hier vindt u zowel moderne bouw als het levendige authentieke Old Town. Ook kunt u natuurlijk snorkelend of duikend het Malawimeer ontdekken. Hier vindt u een ontelbare hoeveelheid zoetwatervissen, waardoor het lijkt alsof u zich in een aquarium bevindt. Toch behoefte aan iets meer rust? Geen probleem, genieten met een drankje aan de bar, zwembad of strand behoort ook tot één van de mogelijkheden.
Afbeelding van Lilongwe International Airport Malawi ShAMPK Aankomst en pick-up voor transfer.

+Dag 1: Kumbali Country Lodge (Lilongwe)

Kumbali Country Lodge

Afbeelding van Kumbali Country Lodge Malawi 2 Nadat u bent opgehaald, rijdt u naar Kumbali Country Lodge. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst in Malawi heeft u nog even tijd om Lilongwe in te gaan of de prachtige omgeving van de lodge te ontdekken.
Accommodatie: Kumbali, Executive Suite
Maaltijden: ontbijt

+Dag 2 & 3: Blue Zebra Island Lodge

Blue Zebra Island Lodge - Salima

Afbeelding van Blue Zebra Island Lodge 11 Vanaf het strand in Senga Bay reist u per speedboot transfer naar Blue Zebra Island lodge. De lodge en het eiland zijn voorzien van allerlei luxe. U kunt hier genieten van een drankje aan de bar, aan het strand of het zwembad. Activiteiten zoals wandelen, kajakken, snorkelen of duiken behoren ook tot de mogelijkheden. Lokaal gedestilleerde dranken zijn bij deze accommodatie inbegrepen.
Accommodatie: Blue Zebra, Executive chalet
Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

+Dag 4 & 5: Mumbo Island

Mumbo Island Lodge

Afbeelding van Mumbo Island Malawimeer Malawi 1 U wordt weer afgezet op het strand in Senga Bay, waar een autotransfer naar Cape Maclear op u wacht. U reist per boottransfer vanaf Cape Maclear naar de ecolodge op Mumbo Island. Dit is een prachtig eiland dat toegankelijk is voor duurzaam toerisme en aan doet als een waar paradijs. Wandelen, snorkelen en kajakken behoren tot de mogelijkheden.
Accommodatie: Mumbo Island, Ensuite safari tent
Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

+Dag 6: Pumulani Lodge

Pumulani Lodge Lake Malawi

Afbeelding van Pumulani Malawi Robin Pope Safaris 2 Vandaag gaat u per boot transfer naar Pumulani Lodge. Hier kunt u wandelend of per mountainbike de cape verkennen en zijn er verschillende mogelijkheden tot watersporten.
Accommodatie: Pumulani, Ensuite chalet
Maaltijden: ontbijt, lunch, diner
Afbeelding van Lilongwe Airport Malawi 3 Vandaag is uw terugvlucht. Uw gids rijdt u naar Lilongwe International Airport. Afhankelijk van het tijdstip van vertrek kunt u tijdens de reis naar het vliegveld nog een markt of dorp bezoeken.

En tot slot...

Inclusief:
Meet & greet op het vliegveld bij aankomst
Transfer tussen alle accommodaties
Boot transfers naar Blue Zebra Island Lodge en Mumbo Island
6 nachten verblijf in Malawi, 6x ontbijt, 5x lunch en 5x diner
Lokaal gedestilleerde dranken bij Blue Zebra Island Lodge
Lokaal gedestilleerde dranken bij Pumulani

Exclusief: 
Intercontinentale vlucht
Visa ($75 per persoon in 2020)
2x zonsondergangsafari bij Mumbo Island
1x Zonsondergangsafari bij Pumulani