Luxe reis Malawi - 7 dagen strand en cultuur

Bekijk foto's

De reisbeschrijving

U komt aan op het vliegveld van Lilongwe. U overnacht 1 nacht in Lilongwe. Vervolgens rijdt u naar het strand in Senga Bay aan het Malawimeer. Hier vindt u een ontelbare hoeveelheid zoetwatervissen. Vervolgens reist u via Senga Bay naar Mumbo Island. De prachtige kleuren van de zee en de natuur maken dit eiland tot een waar paradijs. Voor de volgende overnachting vertrekt u per boot naar Pumulani Lodge. Hier vindt u mogelijkheden tot watersport.

Er zijn veel mogelijkheden om Malawi en Zambia te ontdekken. Deze reis betreft een voorbeeld en kan aan uw wensen aangepast worden. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden.


Dag tot dag beschrijving


 • Aankomst

  U komt aan op het vliegveld van Lilongwe. Afhankelijk van uw aankomsttijd is het nog mogelijk om een bezoek te brengen aan deze hoofdstad van Malawi. Hier vindt u zowel moderne bouw als het levendige authentieke Old Town. Ook kunt u natuurlijk snorkelend of duikend het Malawimeer ontdekken. Hier vindt u een ontelbare hoeveelheid zoetwatervissen, waardoor het lijkt alsof u zich in een aquarium bevindt.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  Kumbali Country Lodge - Lilongwe

  Kumbali Country Lodge is gelegen aan de rand van de hoofdstad Lilongwe. De lodges zijn voorzien van luxueuze slaapkamers, uitzicht op de prachtige bossen en heerlijke zitplekken om tot rust te kome ...

  Kumbali Country Lodge is gelegen aan de rand van de hoofdstad Lilongwe. De lodges zijn voorzien van luxueuze slaapkamers, uitzicht op de prachtige bossen en heerlijke zitplekken om tot rust te komen. Er is een zwembad en een bar aanwezig. Enkele activiteiten dat u kunt doen zijn vogels spotten en een dagtocht maken naar het Malawimeer. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het culturele dorp van Kumbali Country Lodge. De eigenaar van de lodge heeft deze plek opengesteld voor lokale bevolking om hier te werken en de gemaakte artikelen te kunnen verkopen aan de toeristen. Hierbij moet u denken aan houtsnijwerk, sieraden en potten uit de eigen bakkerij. Kumbali Country Lodge is erg populair en wordt enkele weken per jaar volledig door Madonna gehuurd om het geboorteland van haar adoptiekinderen te bezoeken.

  Vertoon meer
 • Salima

  Vanaf het strand in Senga Bay reist u per speedboot transfer naar Blue Zebra Island lodge. De lodge en het eiland zijn voorzien van allerlei luxe. U kunt hier genieten van een drankje aan de bar, aan het strand of het zwembad. Activiteiten zoals wandelen, kajakken, snorkelen of duiken behoren ook tot de mogelijkheden. Lokaal gedestilleerde dranken zijn bij deze accommodatie inbegrepen.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   wandelen
   kajakken
   snorkelen

  Blue Zebra Island Lodge - Salima

  De Blue Zebra Island Lodge is gelegen op Nankoma Island voor Salima Bay in het Zuiden van het Malawi meer. Het eiland is alleen bereikbaar per boot. De transfer van en naar het ei ...

  De Blue Zebra Island Lodge is gelegen op Nankoma Island voor Salima Bay in het Zuiden van het Malawi meer. Het eiland is alleen bereikbaar per boot. De transfer van en naar het eiland zal verzorgd worden door de gastheer. Op het eiland kunt u volop genieten van de zon en er is een grote verscheidenheid aan vogels. Bij het zwembad is een bar aanwezig. Verder is het mogelijk om te kanoën, te snorkelen en te duiken in het Malawimeer. Een dag op Blue Zebra Island Lodge is pas echt af als u met een drankje tot rust komt op de boot, kijkend naar de ondergaande zon.

  Vertoon meer
 • Mumbo Island

  U wordt weer afgezet op het strand in Senga Bay, waar een autotransfer naar Cape Maclear op u wacht. U reist per boottransfer vanaf Cape Maclear naar de ecolodge op Mumbo Island. Dit is een prachtig eiland dat toegankelijk is voor duurzaam toerisme en aan doet als een waar paradijs. Wandelen, snorkelen en kajakken behoren tot de mogelijkheden.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   wandelen
   kajakken
   snorkelen

  Mumbo Island Lodge

  Mumbo Island Lodge is een kleinschalige eco-lodge die tot de top 100 beste accommodaties van de wereld behoort, volgens de Engelse Sunday Times. Het heeft prijzen gewonnen op het gebied van duurzaa ...

  Mumbo Island Lodge is een kleinschalige eco-lodge die tot de top 100 beste accommodaties van de wereld behoort, volgens de Engelse Sunday Times. Het heeft prijzen gewonnen op het gebied van duurzaamheid. Mumbo Island Lodge heeft cabins met uitzicht op het Malawimeer. Het is mogelijk om hier te snorkelen, te duiken, kajakken en te zonnen in een hangmat met een drankje in uw hand. In de avond kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon of een wandeling maken over het eiland dat maar één kilometer in doorsnede is. Dit is dé plek waar een bushcamp en het Robinson Crusoe gevoel samen komen.

  Vertoon meer
 • Pumulani Lodge

  Vandaag gaat u per boot transfer naar Pumulani Lodge. Hier kunt u wandelend of per mountainbike de cape verkennen en zijn er verschillende mogelijkheden tot watersporten.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   watersport activiteiten

  Pumulani Lodge - Lake Malawi

  Vandaag gaat u per boot transfer naar Pumulani Lodge. Hier kunt u wandelend of per mountainbike de cape verkennen en zijn er verschillende mogelijkheden tot watersporten.
  Accommodatie: Pumulani, Ensuite chalet
  Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

  Pumulani Lodge is een exclusieve lodge gelegen aan de westelijke oever van het Nankumba schiereiland met uitzicht op The Lake of Stars. Het is onderdeel van Robin Pope Safari's. Pumulani Lodge is gelegen in het zuiden van Malawi aan het strand van het Malawimeer. Aan activiteiten zijn er voldoende mogelijkheden tot onder andere watersporten met een speedboot, wandelen, fietsen of relaxen bij de bar of aan het zwembad. In Pumulani Lodge komt luxe en comfort perfect samen om u een unieke belevenis te geven in Malawi.

  Vertoon meer
 • Vertrek

  Vertrek Lilongwe International Airport, Lumbadzi - Malawi

  Vandaag is uw terugvlucht. Uw gids rijdt u naar Lilongwe International Airport. Afhankelijk van het tijdstip van vertrek kunt u tijdens de reis naar het vliegveld nog een markt of dorp bezoeken.
  Vertoon meer

Prijzen

periode 2020 Indicatieprijs p.p. op basis van twee personen
2 Personen € 2.820,00
single toeslag € 225,00


Inclusief & Exclusief

Inclusief:
Meet & greet op het vliegveld bij aankomst
Transfer tussen alle accommodaties
Boot transfers naar Blue Zebra Island Lodge en Mumbo Island
6 nachten verblijf in Malawi, 6x ontbijt, 5x lunch en 5x diner
Lokaal gedestilleerde dranken bij Blue Zebra Island Lodge
Lokaal gedestilleerde dranken bij Pumulani

Exclusief: 
Intercontinentale vlucht
Visa ($75 per persoon in 2020)
2x Sundowner safari bij Mumbo Island
1x Sundowner safari bij Pumulani