085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Luxe reis Malawi - 7 dagen

Luxe reis Malawi is een 7 daagse reis langs luxe accommodaties. De eerste nacht verblijft u bij Kumbali Country Lodge bij Lilongwe, de volgende 4 nachten verblijft op een 2 verschillende eilanden in het Malawimeer en de laatste dag verblijft u in de omgeving van Cape Maclear.

Luxe reis Malawi is een 7 daagse reis langs luxe accommodaties. De eerste nacht verblijft u bij Kumbali Country Lodge bij Lilongwe, de volgende 4 nachten verblijft op een 2 verschillende eilanden in het Malawimeer en de laatste dag verblijft u in de omgeving van Cape Maclear.

Prijzen

Periode prijs per persoon
2 Personen € 2275 pp
3 Personen € 2150 pp
4 Personen € 1950 ppLuxe reis Malawi dag tot dag beschrijving

Deze luxe reis door Malawi is een prachtige 7-daagse reis waarin u vooral kunt genieten van zon en strand. Daarnaast heeft u tijdens deze reis de kans om optimaal te genieten van alles wat het Malawimeer te bieden heeft. De ideale balans tussen rust en activiteiten is helemaal aan u. 

U komt aan op het vliegveld van Lilongwe. Afhankelijk van uw aankomsttijd is het nog mogelijk om een bezoek te brengen aan deze hoofdstad van Malawi. Hier vindt u zowel moderne bouw als het levendige authentieke Old Town. Vervolgens rijdt u naar het strand in Senga Bay aan het Malawimeer en wordt u per speedboot naar Blue Zebra Island Lodge gebracht. Hier heeft u de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen, zoals wandelen en kajakken. Ook kunt u natuurlijk snorkelend of duikend het Malawimeer ontdekken. Hier vindt u een ontelbare hoeveelheid zoetwatervissen, waardoor het lijkt alsof u zich in een aquarium bevindt. Toch behoefte aan iets meer rust? Geen probleem, genieten met een drankje aan de bar, zwembad of strand behoort ook tot één van de mogelijkheden.

Vervolgens reist u via Senga Bay naar Mumbo Island. De prachtige kleuren van de zee en de natuur maken dit eiland tot een waar paradijs. Vanuit uw cabin kijkt u uit over het Malawimeer, een prachtige plek om te genieten van de ondergaande zon. Ook hier kunt u ervoor kiezen om wandelend, snorkelend of per kajak de omgeving van het eiland te ontdekken. 

Voor de volgende overnachting vertrekt u per bot naar Pumulani Lodge. Hier vindt u mogelijkheden tot watersport. Wilt u uw reis toch liever ontspannen afsluiten? Ook in deze lodge bevindt zich een zwembad en bar, waar u terecht kunt voor een drankje. 

Er zijn veel mogelijkheden om Malawi en Zambia te ontdekken. Deze reis betreft een voorbeeld en kan aan uw wensen aangepast worden. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden.

Aankomst en pick-up voor transfer

+Dag 1: Kumbali Country Lodge (Lilongwe)

Kumbali Country Lodge

Nadat u bent opgehaald rijdt u naar Kumbali Country Lodge. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst in Malawi, heeft u nog even tijd om Lilongwe in te gaan of de prachtige omgeving van de Lodge te ontdekken. Accommodatie: Kumbali Executive Suite. Maaltijden: ontbijt

+Dag 2 & 3: Blue Zebra Island Lodge

Blue Zebra Island Lodge - Salima

Vanaf het strand in Senga Bay reist u per speedboot transfer naar Blue Zebra Island lodge. De lodge en het eiland zijn voorzien van allerlei luxe. U kunt hier genieten van een drankje aan de bar, aan het strand of het zwembad. Wandelen, kajakken, snorkelen of duiken behoort ook tot de mogelijkheden. Lokaal gedestilleerde dranken zijn bij deze accommodatie inbegrepen. Accommodatie: Blue Zebra ensuite chalet Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

+Dag 4 & 5: Mumbo Island

Mumbo Island Lodge

U wordt weer afgezet op het strand in Senga Bay waar een auto transfer naar Cape Maclear op u wacht. U reist per boot transfer vanaf Cape Maclear naar de ecolodge op Mumbo Island. Dit is een prachtige eiland dat toegankelijk is voor duurzaam toerisme en aan doet als een waar paradijs. Wandelen, snorkelen en kajakken behoren tot de mogelijkheden. Accommodatie: Mumbo Island ensuite Safari tent Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

+Dag 6: Pumulani Lodge

Pumulani Lodge Lake Malawi

Vandaag gaat u per boot transfer naar Pumulani Lodge. Hier kunt u wandelend of per mountainbike de cape verkennen en zijn er verschillende mogelijkheden tot watersporten. Accommodatie: Pumulani ensuite chalet. Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner
Vandaag is uw terug vlucht. Uw gids rijdt u naar Lilongwe International Airport. Afhankelijk van het tijdstip van vertrek kunt u tijdens de reis naar het vliegveld nog een markt of dorp bezoeken.

En tot slot ....

Exclusief:
Intercontinentale vlucht
Visa ($75 per persoon in 2018)

Inclusief:
Meet & greet op het vliegveld bij aankomst
Transfer tussen alle accommodaties
boot transfers naar Blue Zebra Island Lodge en Mumbo Island
6 nachten verblijf in Malawi, 6x ontbijt, 5x lunch en 5x diner
Lokaal gedestilleerde dranken bij Blue Zebra Island Lodge
Lokaal gedestilleerde dranken bij Pumulani
2x zonsondergang safari bij Mumbo Island
zonsondergang safari bij Pumulani
Gebruik van snorkelspullen en kajakken bij Domwe Island aan Lake Malawi