Luxe / Relaxed

Luxe safari of relaxen in comfort

De accommodaties in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana bieden al zoveel comfort en gastvrijheid dat een reis naar Zuidelijk Afrika al een luxe op zichzelf is. Wenst u toch meer luxe dan is dat natuurlijk zeker mogelijk, van reizen met een privé gids, fly-in safari's tot een onvergetelijke huwelijksreis. Wenst u luxe zonder gebruik te maken van een auto (eventueel met privé gids), kijk dan op onze pagina's waar wij onze cruises en luxe treinreizen beschrijven.

Zuid Afrika staat ook bekend om haar heerlijke wijnen. En bij een goed glas wijn hoort natuurlijk een uitstekende maaltijd. Heel wat luxe accommodaties in de Westkaap willen u graag verwennen. Hier kunt u genieten van een luxe verblijf waar  de maaltijden goed zijn verzorgd en waar een goede keuze van wijnen is.
U kunt in diverse safari lodge's verblijven op een all-inclusive basis. All-inclusive in Zuid Afrika, Namibië en Botswana betekent dat alle maaltijden en activiteiten inclusief zijn maar zeker niet in grote resorts zijn. Een echt luxe, exclusieve ervaring is als u een reis maakt met een privé gids of door middel van een ´fly in´ safari.
In Zuid Afrika kunnen wij een reis voor u verzorgen met een privé gids die tijdens de reis uw gids en chauffeur is. De accommodaties kunnen wij helemaal op uw wensen aanpassen.
Aangezien de afstanden in Namibië en Botswana nogal groot zijn, kunnen wij in deze landen een reis verzorgen waarbij u met een privé vliegtuig de diverse hoogtepunten van deze landen kunt bezoeken. Ten eerste verliest u niet veel tijd met het autorijden, maar ook het uitzicht op bijvoorbeeld de Fish River Canyon of de Sossusvallei is wel heel speciaal. En als u eens een vliegsafari hebt gemaakt, waarbij het wild u aankijkt als u 40 meter boven ze vliegt, wilt u waarschijnlijk niets anders meer.

We kunnen natuurlijk ook een reis voor u bedenken waarbij u dan misschien niet alle highlights ziet maar wel op diverse mooie locaties langer verblijft en u een rustige reis kunt maken en op die manier op een relaxte manier van alles dat Zuid Afrika te bieden heeft, kunt genieten.

Op zoek naar een bestemming voor jullie huwelijksreis? In Zuid Afrika zijn heel wat luxe, romantische plekken om van jullie huwelijksreis te genieten, en die je je hele leven blijft koesteren. Iedereen wil zijn/haar huwelijksreis op eigen wijze invullen en dat is natuurlijk helemaal geen probleem. Willen jullie enige activiteit tijdens deze reis dan is dat goed mogelijk. Diverse privé wildparken gaan met jullie op safari waarna de safari wordt afgesloten met een romantisch diner in een luxe accommodatie. En als jullie meer van luxe en verwennen houden dan van actief en/of wild? In de wijnlanden in de buurt van Kaapstad kunnen jullie ook erg worden verwend. Suid Afrika Reise vindt het heel gewoon een mooie reis samen te stellen met alle voorkomende wensen. We nemen al jullie wensen op en maken daar dan een onvergetelijke honeymoon van.

Als u niet zelf door Zuidelijk Afrika wenst te reizen en de vlucht daarnaar toe misschien ook wel te lang vindt kunt u er ook voor kiezen om met een cruise vanuit Genua te vertrekken en dan via diverse havenplaatsen Zuid Afrika te bereiken. Tijdens de cruise kunt u voor diverse excursies kiezen om van de sfeer van Afrika te genieten.


Fly-in safari Botswana

Tijdens de Fly-in safari Botswana vliegt u van accommodatie naar accommodatie in Moremi. U kunt de reis aanpassen met verblijf in Chobe

  • Afbeelding van Fly In Safari 1

Luxe reis Malawi - 7 dagen

Geniet van luxe accommodaties aan het Malawimeer

  • Afbeelding van Luxe Reis Malawi Zambia Gegidst Pumulani Malawi Robin Pope Safaris

Malawi Liwonde, Zomba en Majete - 8 dagen

Bezoek tijdens deze rondreis 3 nationale parken in het zuiden van Malawi.

  • Afbeelding van Malawi Liwonde Zomba En Majete Ramon Lucas Hoofdafbeelding

Mozambique 6 dagen strand

Mozambique 6 dagen strand geeft u alle gelegenheid om te relaxen aan het strand van Mozambique. Prijs op aanavraag

Verzorgde reis Paradijs van Afrika

Paradijs van Afrika safari en strand, 9 dagen in luxe accommodaties. Prijs op aanvraag

  • Afbeelding van Machangulo

Verzorgde reis Safari en Strand

Safari en strand in Zuid-Afrika en Mozambique in 7 dagen. Prijs op aanvraag

  • Afbeelding van Bilene Palmeira