Machampane Wilderness Camp Limpopo

Bekijk foto's

Machampane Wilderness Camp ligt in het Nationale Limpopo Park in Mozambique en biedt een onvergetelijke “bushveld” ervaring.
Machampane Wilderness Camp bestaat uit verschillende luxe tenten met eigen toilet en badkamer.Het is niet omheind. Het kamp is omgeven door een woud aan de oever van de Machampane rivier. De luxe tenten hebben uitzicht op deze rivier. U kunt hier uitstekend genieten van de rust in “the middle of nowhere” met alleen de aanwezigheid van vogels en wild. U kunt hier diverse gamedrives en gamewalks maken.
Het National Limpopo Park wordt begrensd door de Limpopo en Oliphantsrivier terwijl de machtige Shingwedzi rivier het park doorkruist. Het park biedt schitterende uitzichten vanaf de Lebombo bergrug. Het wild begint langzaam weer terug te komen nu de afscheiding tussen het Kruger Park en het Limpopo park verdwenen is. Samen met het Kruger National Park in Zuid Afrika, de Gonarezhou Nationale Parken in Zimbabwe vormt het Nationale Limpopo Park het Great Limpopo Transfrontier Park. Alle hekken zijn hier weggehaald en het wild kan nu gebruik maken van een gebied van 3,3 miljoen hectare natuur, waar diverse begroeiing voorkomt.