Malawi Zuidelijke Highlights - 8 dagen

Rondreis Malawi Zuidelijke Highlights gaat in 8 dagen via het woud nabij Zomba naar het Liwonde Nationaal Park en eindigt aan het strand van het prachtige Malawimeer


Rondreis Malawi Zuidelijke Highlights gaat in 8 dagen via het woud nabij Zomba naar het Liwonde Nationaal Park en eindigt aan het strand van het prachtige Malawimeer

Prijzen

Periode Indicatieprijs p.p. op basis van twee personen
2 personen € 1.995,00
single toeslag € 260,00


Er zijn veel mogelijkheden om Malawi te ontdekken. Deze reis betreft een voorbeeld en kan aan uw wensen aangepast worden. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden.

Dag tot dag beschrijving

De reis Malawi Zuidelijke Highlights is een reis die u mee neemt langs hoogtepunten van Malawi: het oudste woud van Malawi nabij het Zomba Plateau, één van de mooiste natuurparken van Malawi, Liwonde National Park en het Malawimeer! Tijdens deze reis krijgt u de kans om kennis te maken met enige cultuur maar vooral natuur in Malawi en uw dagen zo actief in te vullen als u zelf wenst.

Afbeelding van Lilongwe International Airport Malawi ShAMPK Aankomst en pick up door de gids

+Dag 1: Mitengo House - Lilongwe

Mitengo House Lilongwe

Afbeelding van Default Nadat u bent opgehaald rijdt u naar het Mitengo House . Afhankelijk van het tijdstip van aankomst in Malawi, heeft u tijd om Lilongwe te gaan ontdekken.
Accommodatie: Mitengo House
Maaltijden: Ontbijt

+Dag 2 & 3: Sunbird Ku Chawe Hotel dagafstand 295 km.

Sunbird Ku Chawe Hotel

Afbeelding van Sunbird Ku Chawe Zomba Plateau Malawi 4 Het Zomba Plateau is een berg met als hoogste punt rond de 1800 meter. In en om de berg bevinden zich allerlei kleine meertjes en watervallen. De uitzichten zijn adembenemend en werden tijdens de koloniale tijd als de mooiste van het Britse koninkrijk gezien. U kunt het Zomba Plateau per auto, te voet of zelfs te paard gaan verkennen.
Accommodatie: Sunbird Ku Chawe inn
Maaltijden: Ontbijt en diner

+Dag 4 & 5: Mvuu Camp, Liwonde NP dagafstand 100 km.

Mvuu Camp, Liwonde NP

Afbeelding van Mvuu Lodge Liwonde Malawi 2 U zet uw reis voort richting één van de mooiste parken van Malawi: Liwonde National Park. Hier verblijft u in het camp van de Mvuu lodge. Liwonde NP is hét park in Malawi met de grootste verscheidenheid aan wilde dieren en vogels door zijn ligging langs de Shire rivier.
Accommodatie: Tented camp.
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

+Dag 6 & 7: Domwe Island dagafstand 135 km.

Domwe Island Adventure Camp - Domwe Island

Afbeelding van Domwe Island Diner Locatie Na het ontbijt reist u per auto naar Cape Maclear. Vanaf hier vaart u per boot of kajak (de keuze is aan u) naar de ecolodge op Domwe Island. Dit is het grootste onbewoonde eiland dat toegankelijk is voor duurzaam toerisme. Wandelen, snorkelen en kajakken behoren tot de mogelijkheden. In Cape Maclear kunt u boodschappen doen.
Accommodatie: Domwe Island safari tent.
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

+Dag 12: vertrek Lilongwe Airport dagafstand 240 km.

Vertrek Lilongwe International Airport, Lumbadzi - Malawi

Afbeelding van Lilongwe Airport Malawi 3 Vandaag is uw terug vlucht. Uw gids rijdt u naar Lilongwe International Airport. Afhankelijk van het tijdstip van vertrek kunt u tijdens de reis naar het vliegveld nog een markt of dorp bezoeken.

En tot slot...

Inclusief:
Meet & greet op het vliegveld bij aankomst
Transfer tussen alle accommodaties
Boot transfers naar Domwe Island
7 nachten verblijf in Malawi, 7x ontbijt, 4x lunch en 6x diner
Nationaal park fees voor Liwonde lokaal gedestilleerde dranken bij Blue Zebra Island Lodge
Gebruik van snorkelspullen en kajakken bij Domwe Island aan Lake Malawi

Exclusief:
Intercontinentale vlucht
Visa ($75 per persoon in 2019)
2x activiteiten bij safari bij Mvuu Camp in Liwonde NP
Zomba city tour bij Sunbird Ku Chawe