Maliba Lodge Lesotho

Bekijk foto's

De Mountain Lodge is een grote exclusieve chalet. Alle zes chalets hebben een eigen bad, open haard en veranda. De vier Maliba River Lodges hebben vier slaapkamers voor max. 8 personen, zijn ingericht voor self-catering en hebben utizicht op de rivier. De Riverside hutten zijn rondavels voor twee personen met Queensize bedden en een badkamer ensuite. De Mountainside Retreat is een twee persoonskamer met een badkamer ensuite.

Maliba Lodge Lesotho heeft verder nog een spa, een Kids Club en een 5-sterren restaurant. Ook is er een eigen natuurlijke zwembad dat op minder dan 50 meter van de chalets is gelegen. Het ligt in een privé natuurlijke omgeving met lounges, parasols en handdoeken. Activiteiten die u kunt ondernemen zijn: wandelen, paardrijden, culturele bezoeken en 4×4 avonturen.


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Afbeelding van Lesotho Sani Pass
Lees meer

Meet the Locals in KwaZulu-Natal en Lesotho

Meet the Locals in KwaZulu-Natal en Lesotho - u bezoekt in 21 dagen onder andere de provincie KwaZulu Natal en het kleine koninkrijk Lesotho.

Afbeelding van Autoreis Zuid Afrika Kompleet
Lees meer

Autoreis Zuid-Afrika compleet - 28 dagen

28-daagse autoreis met een fijne combinatie van cultuur, safari, strand en bruisende steden

Afbeelding van Camdeboo Valley Of Desolation
Lees meer

Zuid-Afrika anders dan anders - Natuur - 21 dagen

Zuid Afrika anders - Natuur - U bezoekt in 21 dagen onder andere de berggebieden in het Golden Gate Park, Lesotho en de Drakensbergen. Prijs op aanvraag