Mazurka Waters Upington

Mazurka Waters is het ideale overnachtingadres als springplank voor de Kalahari. Deze B&B ligt in de oostelijke buitenwijk van Upington.


Mazurka Waters is het ideale overnachtingadres als springplank voor de Kalahari. Deze B&B ligt in de oostelijke buitenwijk van Upington.

Mazurka Waters is het ideale overnachtingsadres voor zakenlieden en toeristen. Hier ervaart u de rust en stilte van het heerlijke landleven. Mazurka Waters ligt in de oostelijke buitenwijk van Upington, Keidebees (4 Km van het centrum). Het Gastenhuis is apart gelegen van het hoofdverblijf.
Deze drie sterren  accommodatie omvat 3 luxe eenheden bestaande uit een slaapkamer met 2 bedden met muskiet netten en airconditioning. Een badkamer met douche, een woonkamer met tv, slaapbank, mini bar, keuken met uitrusting, magnetron, koffie/thee faciliteiten. We kunnen een privé barbecue voor u verzorgen. Verder is er een zwembad en een heerlijke schaduwrijke tuin, veilig parkeren in een rustige en veilige buurt. Er is een transfer naar het vliegveld, bus station en naar de stad. Squashbanen en casino is maar 2 kilometer verderop. Verschillende watersporten en vissen kan men op de Orange rivier doen. Dantes en Elize zijn uw gastheer en gastvrouw met de ware liefde voor de Kalahari. Als de gasten een beetje met ze hebben gepraat voelt u zich geïnspireerd om wat meer te zien van de omgeving.