Mosetlha Bushcamp Madikwe

Bekijk foto's

Kom bij ons het stof van Afrika onder uw voeten voelen in Mosetlha, het enige authentieke bush camp en eco-lodge binnen het Madikwe Game Reserve. Mosetlha is een echte eco-lodge die een spannende safari-ervaring biedt en waarbij de belangen van de lokale bevolking en natuurbescherming een belangrijke rol spelen. De lodge biedt verschillende educatieve programma's voor reizigers die hier graag meer van willen weten.
Niet omheind, kleinschalig (maximaal 16 gasten) en zeer comfortabele accommodatie met twin-bedden in 8 verhoogde houten huisjes. Traditioneel bereide maaltijden, gekookt op open vuur, olielampen en fantastische safari's waarbij u de dieren van dichtbij kunt zien. U wordt begeleid door de ervaren rangers die u een fantastische wild-ervaring beloven en een echt safari-avontuur.
Er is veilige parkeergelegenheid en bij de lodge vindt u een lounge met bar en een lapa waar de maaltijden geserveerd worden.
Er zijn 8 huisjes, allen met 2 twin-bedden en aparte badkamers (niet en-suite). De huisjes hebben half-open zijkanten. Een aantal staan apart maar er zijn ook huisjes met aangrenzende kamers (prettiger met kinderen). De kamers zijn eenvoudig ingericht, kussens, beddengoed en handdoeken zijn verzorgd.