085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Mozambique

Mozambique, strandvakantie en watersport

Mozambique

Mozambique, strandvakantie en watersport


Mozambique ligt aan de oost kust van zuidelijk Afrika. Het grenst aan Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Swaziland en de Straat Mozambique (Indische Oceaan). De kust is maar liefst 2655 km lang. Dwars door het land stroomt de Zambezi River vanuit het buurland Zambia naar de oceaan. Mozambique is 801.590 km², bijna 20 keer zo groot als Nederland en 26 keer zo groot als België! De hoofstad is Maputo, vroeger Lourenco Marques geheten. Mozambique heeft een vegetatie die typerend is voor tropische en subtropische gebieden. Mozambique is een relatief nieuwe bestemming in Zuidelijke Afrika - weg van de gebaande paden maar toch binnen handbereik voor reizigers met behoefte aan een vleugje avontuur. Wil je bush & beach combineren, dan is Mozambique de bestemming in combinatie met Zuid-Afrika. Naast de prachtige standen, perfecte duikmogelijkheden, een gastvrije bevolking is er de roerige geschiedenis. Je kunt kiezen tussen een 'fly in' reis met luxe accommodatie maar ook zelf rijden (bij voorkeur met 4x4) en verblijf in luxe- of middenklasse lodges of campings behoren tot de mogelijkheden.
Suid Afrika Reise heeft enige voorbeeldreizen om u kennis te laten maken met een groot gedeelte van deze diversiteit. Natuurlijk maken wij ook graag een rondreis op maat die volledig op uw wensen aansluit.


Autoreis Zuid-Afrika en Mozambique

Tijdens de autoreis Zuid-Afrika en Mozambique bezoekt u het Krugerpark in Zuid-Afrika en het strand van Mozambique

Gezinsreis safari en strand

Gezinsreis safari en strand geeft in 7 dagen de mogelijkheid veel safari's te maken maar ook heerlijk te relaxen aan het strand in Mozambique.

Kampeerreis Zuid-Afrika, Mozambique en Swaziland

21 dagen kamperen in Zuid-Afrika, Mozambique en Swaziland

Mozambique 6 dagen strand

Mozambique 6 dagen strand geeft u alle gelegenheid om te relaxen aan het strand van Mozambique

Self-drive 3 landen avontuur

Self-drive 3 landen avontuur door Zuid-Afrika, Mozambique en Zuid-Afrika

Verzorgde reis Paradijs van Afrika

Paradijs van Afrika safari en strand, 9 dagen in luxe accommodaties

Verzorgde reis Safari en Strand

Safari en strand in Zuid-Afrika en Mozambique in 7 dagen