Mutala Falls

Bekijk foto's

Mutala Falls Camp ligt op een hoge richel boven de Mutalerivier met een uitzicht zo ver dat 'je morgen kunt zien'. De natuur en het mooie Makuya Reserve biedt bezoekers aan dit safari kamp een ruige safari ervaring die u nooit zult vergeten.
Mutale Falls in het Makuya Reserve biedt safari liefhebbers een echte kans om weg te komen uit de sleur van alle dag. Met een netwerk van 4 × 4 tracks, kunnen de bezoekers het gebied goed doorkruisen, met een gids een wandelsafari naar één van de uitkijkpunten over de Luvuvhu Gorge maken maar ook relaxen aan de rand van de Mutale rivier vlakbij de potholes en de Mutale Falls. Vooral bij zondondergang hebben de gasten een buitengewoon uitzicht op de Mutale rivier en de bush met mooie baobab bomen. Makuya Reserve is helemaal omgeven door het Kruger National Park zodat alle dieren van de Big 5 hier leven. Het staat ook bekend om de vele vogels.
Mutale Falls Safari Camp heeft 5 safaritenten op houten terrassen. Linnen, beddengoed en handdoeken worden voorzien. Er is een eenvoudige en-suite badkamer met toilet, wastafel en een douche met warm water.
De keuken, eetruimte en kampvuur faciliteiten zijn gemeenschappelijk en geef avontuurlijke reizigers een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten. U hebt de beschikking over een gasfornuis en kampvuur om te koken, evenals koelkast en vriezer voor de opslag van voedsel. De nodige pannen, servies en bestek zijn ook aanwezig.
Er is geen elektriciteit, en paraffine of zonne- lantaarns zorgen ’s avonds en ’s nachts voor de verlichting. Vergeet niet om brandhout mee te brengen voor het kampvuur. Hoewel het water veilig is om te drinken houdt niet iedereen van de smaak van het lokale water. Het is dus verstandig om water mee te nemen. Mutala Falls ligt in een malaria gebied. Neem dus medicijnen ter voorkoming van malaria mee in het malariaseizoen.