Namtib Desert Lodge

Bij Namtib Desert Lodge beleeft u een echte Namibische ervaring in de typische Namibische Hoeve in het midden van de uitgestrekte, lege Namib woestijn.


Bij Namtib Desert Lodge beleeft u een echte Namibische ervaring in de typische Namibische Hoeve in het midden van de uitgestrekte, lege Namib woestijn.

Welkom in het zuiden van Namibië op Namtib Biosphere Reserve, het juweel van de Tiras bergen. Wij bieden onze bezoekers niet alleen een ontspannende vakantie, wij bieden een onvergetelijke en echte Namibische ervaring aan de rand van het beroemde Namib-Naukluft Park.
Bij Namtib Biosphere Reserve, vervaagt de drukte van het dagelijkse leven in een verre herinnering. Omringd door de majestueuze schoonheid van de Afrikaanse landschappen,ruige bergen die hoog boven de grote open vlaktes uittoren. U zult rust, grote open ruimten, fascinerende ongerepte natuur, adembenemende uitzichten en absolute stilte ervaren.
De accommodatie bestaat uit een typische Namibische rustieke boerderij.
Op Namtib Desert Lodge vindt u uw echte Namibische ervaring in de typische Namibische Hoeve accommodaties in het midden van de uitgestrekte Namib woestijn.
Onze kleine lodge met slechts vijf bungalows, een familie kamer en twee eenpersoonskamers is de ideale plek om te verblijven voor iedereen op zoek naar individualiteit. Wij bieden geen airconditioning, super luxe hotelkamers, maar een echte Namibische sfeer. Onze focus ligt op individualiteit en persoonlijk contact
Door het nauwe persoonlijke contact met de eigenaars van Namtib Desert Lodge krijgt u inzicht in het typische Namibische boerenleven en u zult ontdekken dat men veel interessante informatie over de beroemde Namib Desert, de fascinerende Tiras bergen en de fauna en flora van Zuid-Namibië kan vertellen.
Activiteiten:
Autorondrit door de natuur
Wandelingen onder leiding van een gids
Vogels kijken
Wandelingen onder leiding van een gids door de “woestijn”
Sterren kijken