Ngepi Camp Divundu

Ngepi camp is gelegen in het onaangetaste deel van de Okavango Delta in het westen van de Caprivistrook in de Kavango regio.


Ngepi camp is gelegen in het onaangetaste deel van de Okavango Delta in het westen van de Caprivistrook in de Kavango regio.

Ngepi is gelegen in het onaangetaste deel van de Okavango Delta in het westen van de Caprivistrook in de Kavango regio. Met de schone lucht vanuit de Kalahari woestijn is het kamp gesitueerd op een eiland onder prachtige bomen omgeven door de rivier en moerassen die seizoensgebonden overstromen. Het is een paradijs van overstroomde vlaktes vol met wildleven, aangezien het kamp is gesitueerd tussen het Mahango National Park en het Bwabwata National Park.
Ngepi Camp biedt Tree Houses aan met ensuite badkamer. Gelegen aan de rivier voelt het alsof u met uw voeten in de natuur staat. Sommigen zijn hoog gelegen tussen de bomen, terwijl anderen voor de mensen die moeilijker te been zijn laag gelegen zijn. Indien nodig zijn hier braaifaciliteiten te regelen. Voor de gezinnen met kinderen zijn er de Bush Huts. Dit zijn familie hutten met afgescheiden kamers met een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden en en suite badkamer. Ngepi Camp heeft verder kampeerplekken die genoeg privacy bieden voorzien van water toevoer en een elektriciteitspunt. De doucheruimtes die dichtbij liggen zijn voorzien van warm water aan de hand van zonne-energie. De meeste plekken zijn gelegen langs de rivier onder de bomen op het gras met uitzicht op het National Park.
Ngepi Camp heeft een uniek drijvend zwembad in de rivier en bij het hoofdgebouw is het restaurant, de bar, een curioshop met educatiecentrum en internetfaciliteiten te vinden. Activiteiten die vanuit de lodge worden georganiseerd zijn o.a. boottochten, wandeltochten om vogels te spotten, een bezoek aan het dorp, game drives, traditionele Mokoro kano safari’s, een ‘bushman’ kunst tocht, vissen en een bezoek aan de Popa Falls.Extra prijs informatie