Oppi Koppi Kamanjab

Oppi Koppi is een oase in de woestijn in het plaatsje Kamanjab. Vanaf hier worden onder andere bezoeken aan een Himbastam georganiseerd.


Oppi Koppi is een oase in de woestijn in het plaatsje Kamanjab. Vanaf hier worden onder andere bezoeken aan een Himbastam georganiseerd.

Oppi-Koppi is een oase in de woestijn. Men heeft een bar en een restaurant waar u van een heerlijke maaltijd kunt genieten. Men spreekt er Engels, Duits, Afrikaans, Frans en Nederlands.
Men heeft 1 familie kamer met douche en toilet( 1 twee persoonsbed en 3 single bedden),
2 twee persoonskamers met douche en toilet, bad en muskietennet, 2 twee persoonkamers met douche en toilet, 2 twee persoonskamers zonder douche en toilet(u kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke wasgelegenheden). 2 kamers voor de gidsen. 6 nieuwe luxe twee persoonkamers met douche en toilet en suite.
Alle bungalows hebben een ventilator, als ook koffie/thee faciliteiten. Er zijn voor nachts beveiligers op het terrein.
De camping
Alle plekken hebben water, elektriciteit, licht en braai mogelijkheden. U staat binnen 30 m van de wasgelegenheden. U kunt gebruik maken van het zwembad en de bar en restaurant.
Activiteiten: Himba dorp bezoeken 23 km gelegen vanaf Kamanjab, stekelvarkens kijken, rots tekeningen 4 km vanaf Kamanjab, Ezel tours kunnen worden georganiseerd, Als u de beschikking hebt over een 4x4 kunt u ook op zoek gaan naar de woestijn olifant, leeuwen, neushoorn. U kunt ook wandelen. Er is een wandeling van 2,5 km uitgezet waar u veel vogels kunt tegenkomen.