Point Hotel Mosselbay

Point Hotel ligt op de rotsen aan de Indische Oceaan met een natuurlijk zwembad tussen deze rotsen in de oceaan en een prachtig uitzicht.


Point Hotel ligt op de rotsen aan de Indische Oceaan met een natuurlijk zwembad tussen deze rotsen in de oceaan en een prachtig uitzicht.

Gelegen op de rotsen naast Mossel Bay's bekende vuurtoren. Het hotel heeft een enorm natuurlijk zwembad in de rotsen voor het hotel dat onder invloed staat van het getij en men heeft een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan. Vanaf uw balkon kunt u de walvissen en de dolfijnen zien passeren. U kunt in het zwembad zwemmen maar ook lekker wandelen langs de mooie kust. Het hotel heeft 52 kamers die allemaal op de zee uitkijken met privé balkon. Er zijn 17 dubbel, 33 twin, en 2 familiekamers. Elke kamer is voorzien van telefoon, een internationaal stopcontact, thee/koffie faciliteiten, tv. met DSTV, kluis, plafond ventilator met afstandsbediening en verwarming. Tevens kunnen de gasten gebruik maken van het internet er zijn WIFI punten door het hele hotel.
Er is een bar/restaurant, fitness mogelijkheden, een wasdienst en u kunt met creditcard betalen. Tevens kunt u in de buurt op safari en de St. Blaize wandelroute begint bij de St. Blaize Vuurtoren boven het hotel
Het Lighthouse Restaurant ligt op een van de mooiste plekken van Mosselbaai. Men serveert ontbijt, lunches en diners. Ook kan men hier de hele dag voor snacks terecht.