Meerdaagse wandelsafari in Mara Naboisho Conservancy

Ervaar de natuur van dichtbij tijdens uw safari te voet

Mara Naboisho Conservancy Meerdaagse wandelsafari Alle maaltijden inbegrepen Gegidste safari's
 • Mara Naboisho Conservancy
 • Meerdaagse wandelsafari
 • Alle maaltijden inbegrepen
 • Gegidste safari's
Bekijk foto's

De reisbeschrijving

Deze 6-daagse Meerdaagse wandelsafari in Mara Naboisho Conservancy brengt u naar verschillende camps van Basecamp, met natuurlijk het hoogtepunt de meerdaagse wandelsafari! Geniet van privacy en exclusiviteit tijdens een verblijf in verschillende kampen in Mara Naboisho Conservancy, voor intieme ontmoetingen met dieren in het wild. Begeef u op een spannende begeleide wandelsafari, terwijl u een ware mix van culturele interactie ervaart in het gezelschap van lokale Maasai-gastheren. Een ultieme safari-ervaring die het hart van elke reiziger verovert!

Dag tot dag beschrijving

  Vlucht Amsterdam - Nairobi

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. U kunt met een directe vlucht of met een overstap naar Nairobi vliegen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle best ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. U kunt met een directe vlucht of met een overstap naar Nairobi vliegen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Mara Naboisho Conservancy

  Begin uw avontuur met een game drive in een open 4x4 land cruiser. Ontdek het wildrijke Mara Naboisho Conservancy, een conservancy dat is opgericht om het wildlife en het Mara-ecosysteem te beschermen, alsook in het levensonderhoud van de Maasai-mensen te voorzien. U arriveert bij Eagle View rond lunchtijd. Na de lunch kunt u op het viewing deck voor uw tent genieten van het wildlife dat voorbij beweegt. In de middag ontmoet u uw Masai-gids voor een middag game drive, waarna u in de avond weer bij het camp terugkeert voor het diner en verblijf voor de nacht.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   Maaltijden inbegrepen

  Basecamp Eagle View - Kenia

  Het kamp kijkt uit over een natuurlijke waterput waar de wilde dieren komen drinken. Het gebied is een van de belangrijkste wildobservatiebestemmingen van Afri ...

  Het kamp kijkt uit over een natuurlijke waterput waar de wilde dieren komen drinken. Het gebied is een van de belangrijkste wildobservatiebestemmingen van Afrika met het hele jaar door een overvloed aan wilde dieren en de thuisbasis van de grootste populatie leeuwen in Afrika. De visie van Eagle View was om het beste van ecologische architectuur te combineren met hypermodern minimalistisch design om de overweldigende natuurlijke omgeving perfect tot zijn recht te laten komen. Vanwege de wilde en rustieke aard van het kamp, ​​is de aanbevolen leeftijd voor kinderen die in Eagle View Camp verblijven 7 jaar. De aanbevolen leeftijd voor wandelsafari's is 12 jaar, deze leeftijd geldt ook voor Dorobo Mobile Camp.
  Elke tent, men heeft er 9, heeft een kingsize tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een badkamer met toilet op eco basis en twee douches, een binnen en een safaridouche in de openlucht, een eigen veranda met een prachtig uitzicht op Naboisho Conservancy.
  Inclusief alle maaltijden, mineraalwater, transfers vanaf de landingsbaan, safaritochten voor gedeelde safari's, night game drives en begeleide wandelsafari's en kosten voor Naboisho Conservancy.

  Vertoon meer
 • Wandelsafari in Mara Naboisho Conservancy

  Dag 2
  Vandaag begint uw wandelsafari! Verken de wildernis te voet en ontdek de schatten van de savanne door de ogen van de lokale Masai-gids. De spanning van het volgen en benaderen van het wildlife maakt uw zintuigen scherp en zorgt dat de wildernis meer 'echt' wordt. Na enkele uren wandelen kunt u genieten van een picnic lunch en heeft u tijd om even bij te komen totdat de temperaturen weer wat dalen. Zodra de zon onder begint te gaan, komt u aan bij het mobile camp, waar met een diner en een brandend kampvuur op u wordt gewacht.

  Dag 3
  Na een goede nachtrust en een vroeg ontbijt staat er weer een dag vol wandelsafari's met picnic lunch op u te wachten. Verken de savanne met haar prachtige landschappen en vele wild. Leer over de kleinere details van het land en waardeer het kleinere wild dat niet altijd goed te zien is vanuit een safari-auto. Ook vandaag komt u 's avonds weer terug bij uw camp, waar u na het diner kunt genieten van het kampvuur.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   Maaltijden inbegrepen

  Basecamp Dorobo Mobile Camp - Kenia

  De jagers-verzamelaars van de Maasai-mensen staan ook wel bekend als Dorobo. Geïnspireerd door deze mensen biedt Basecamp de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan een (meerdaagse) wandelsafari, t ...

  De jagers-verzamelaars van de Maasai-mensen staan ook wel bekend als Dorobo. Geïnspireerd door deze mensen biedt Basecamp de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan een (meerdaagse) wandelsafari, terwijl je verblijft in een mobiel safaricamp in het Mara Naboisho Conservancy. Gedurende je wandelsafari loop je met de echte experts van dit gebied: de Maasai. De wandelsafari start meestal in één van de andere camps van Basecamp, met een wandeling van enkele uren, gevolgd door een picniclunch. De wandeling in de middag brengt je naar de campsite, waar de tent al op is gezet en het kampvuur brandt. Geniet 's avonds van een heerlijk diner, volledig klaargemaakt in de bush, en luister naar de mooie verhalen van de Maasai. Door alle onnodige afleiding weg te nemen, kom je dichterbij de essentie van de Afrikaanse savanne. Door samen met de Maasai te lopen, krijg je een authentieke inkijk in hun cultuur en manier van leven.

  Vertoon meer
 • Mara Naboisho Conservancy

  Dag 4
  Rond zonsopkomst is het tijd om wakker te worden en naar uw volgende bestemming te lopen. Kijk bij vertrek vanuit uw camp naar de sporen in de grond, om te ontdekken welke soorten 's nachts rondom het camp hebben gelopen. Elk spoor laat een eigen verhaal achter. Arriveer bij het prachtige Leopard Hill rond lunchtijd. De rest van de middag kunt u genieten van het prachtige uitzicht van het camp, dus zorg dat u uw verrekijker meeneemt op reis!

  Dag 5
  Geniet van een rustige ochtend en schuif aan voor een lunch in het restaurant met uitzicht op een drinkplaats, die zowel overdag als 's nachts door wilde dieren wordt bezocht. Na de lunch kunt u ontspannen op het uitkijkplatform of op uw tentterras terwijl u naar de dieren in het wild kijkt. Ga later op pad voor een game drive in de middag en een romantische zonsondergang met drankjes en hapjes onder een acaciaboom. Breid je safari-avontuur uit tot in de schemering in een poging getuige te zijn van de fascinerende nachtdieren. Keer terug naar het kamp voor diner en overnachting.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   Maaltijden inbegrepen

  Basecamp Leopard Hill - Kenia

  Het Leopard Hill kamp ligt in een afgelegen vallei en biedt uitzicht op historisch en cultureel belangrijke vijgenbomen van Masai Mara en drie overvloedige dri ...

  Het Leopard Hill kamp ligt in een afgelegen vallei en biedt uitzicht op historisch en cultureel belangrijke vijgenbomen van Masai Mara en drie overvloedige drinkplaatsen voor dieren in het wild. Deze tweelingboom, genaamd Double Fig Tree, werd in de jaren vijftig door de bliksem getroffen. Het camp is bijna onder deze boom gebouwd en heeft perfecte zonsopgangen. Terwijl u geniet van uw ochtendkoffie op het terras, kunt u getuige zijn van hoe de zon opkomt boven de oostelijke horizon, de hemel fonkelt in prachtige kleuren, aangevuld met het majestueuze silhouet van de dubbele vijgenboom. Leopard Hill is een modern kamp met 6 tenten midden in de Afrikaanse wildernis. Zittend op je veranda van je tent, zijn de dieren zo dichtbij dat het voelt alsof je ze kunt aanraken. Je bent één met de grootsheid van de savanne. Met een klik op een knop in bed liggend gaat het tentplafond open. Alleen een klamboe is tussen jou en de uitgestrekte Afrikaanse nachtelijke hemel.
  Inclusief alle maaltijden, mineraalwater, transfers vanaf de landingsbaan, safaritochten voor gedeelde safari's, night game drives en begeleide wandelsafari's en kosten voor Naboisho Conservancy. 
  Vertoon meer
 • Mara Naboisho Conservancy

  Word 's ochtend wakker voor een laatste game drive in de ochtend en geniet van het uitzicht op de savanne dat zicht uitstrekt zover het oog reikt. Keer terug naar het kamp voor ontbijt en ontspanning, gevolg door lunch in het restaurant. Na nog een game drive bereikt u de landingsbaan Ol Seki op tijd voor uw vlucht. U gaat ongetwijfeld weer naar huis met prachtige herinneringen aan uw avontuur op de Afrikaanse savanne!

  • Maaltijden

   Ontbijt
   Lunch

  Vlucht Nairobi - Amsterdam

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. U kunt met een directe vlucht of met een overstap naar Nairobi vliegen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle best ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. U kunt met een directe vlucht of met een overstap naar Nairobi vliegen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer

Prijzen

Reisperiode 2021 / 2022 Prijs p.p. op basis van twee personen
Oktober t/m 21 december € 2475,00
22 december t/m 31 december € 2680,00
Januari t/m maart € 2475,00
April t/m juni € 2265,00
Juli t/m september € 2680,00

Omdat wij aangesloten zijn bij de SGR en het Calamiteitenfonds, berekenen wij de volgende bedragen bovenop de reissom:
! Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
! Bijdrage SGR € 5,00 per persoon

Let op: de wandelsafari gaat door vanaf 4 personen.

Inclusief & Exclusief

Inclusief:

✓ Uitgebreid gepersonaliseerd routeboekje van Cape Tracks
✓  Meet and greet op het vliegveld bij aankomst
✓  Binnenlandse vlucht van Nairobi naar Mara
✓  Vliegveldtransfers in Nairobi en Mara
✓  4 nachten inclusief ontbijt, lunch en diner
✓  1 nacht inclusief ontbijt en lunch
✓  Activiteiten volgens reisbeschrijving
✓  Transfer tussen alle accommodaties
✓  Gekwalificeerde Engelssprekende gids
✓  Alle entree van de parken

Exclusief:

- Bijdrage van € 2,50 aan het Calamiteitenfonds per boeking
- Bijdrage van € 5,00 aan de SGR per persoon
- Intercontinentale vlucht
- Alle niet genoemde maaltijden
- Alcoholische dranken
- Reis- en annuleringsverzekering