Rondreis Malawi & Zambia - 11 dagen

Combineer de Afrikaanse wildsafari's in Zambia met een bezoek aan de eilanden en stranden in Malawi. Prijs op aanvraag


Combineer de Afrikaanse wildsafari's in Zambia met een bezoek aan de eilanden en stranden in Malawi. Prijs op aanvraagDag tot dag beschrijving

De rondreis door Malawi en Zambia biedt u een complete reis, waarbij u de Afrikaanse wildsafari's in Zambia combineert met eilanden en stranden in Malawi.  De transfer tussen de accommodaties is inbegrepen. De reis start in Lusaka (hoofdstad van Zambia), vanuit hier gaat u 3 nachten naar het Lower Zambezi Nationaal Park. Dit park heeft een ideale omgeving voor onder andere bootsafari's.  
Vervolgens reist u door naar South Luangwa Nationaal Park. De Luangwa Rivier trekt grote hoeveelheden dieren aan, zoals nijlpaarden en badende olifanten. Daarnaast staat South Luangwa bekend om zijn wandelsafari's, een prachtige manier om de Zambiaanse wildernis te ervaren. In deze reis zijn 5 safari's bij het verblijf in de accommodatie inbegrepen.
U sluit de reis af in luxe bij Kumbali Country Lodge en heerlijk genieten aan het Malawimeer bij Blue Zebra Island Lodge. Hier heeft u de mogelijkheid om de prachtige onderwaterwereld van het Malawimeer te ontdekken. U kunt ervoor kiezen om dit snorkelend, duikend of per kajak te doen. Tijdens deze reis krijgt u de kans om kennis te maken met de de natuur van Zambia en uitrusten op het strand van Malawi. U kunt uw dagen zo actief in vullen als u zelf wenst. 
Er zijn veel mogelijkheden om Malawi en Zambia te ontdekken. Deze reis betreft een voorbeeld en kan aan uw wensen aangepast worden. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden.

Afbeelding van Lusaka Airport Zambia 1 Aankomst en pick-up.

+Dag 1, 2 & 3: Kiambi Safari Lodge Lower Zambezi afstand 125km

Kiambi Safari Lodge Lower Zambezi

Afbeelding van Uw gids rijdt u vanaf Lusaka naar uw accommodatie, Kiambi Safari Lodge, gelegen aan de Lower Zambezi rivier. Hier kunt u meerdere dagen genieten van de natuur en het wildlife.
Accommodatie: Kiambi Safari Lodge
Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

+Dag 4: Bridge Camp afstand 320 km

Bridge Camp - South Luangwa National Park

Afbeelding van Bridge Camp 1 Vanuit de Lower Zambezi rijdt uw gids u naar Bridge Camp. Hier verblijft u 1 nacht ter overbrugging naar South Luangwa Nationaal Park. Bridge Camp is gelegen bij Luangwa Feira, een klein traditioneel Zambiaans dorp.
Accommodatie: Bridge Camp
Maaltijden: ontbijt

+Dag 5, 6 & 7: Thornicroft Lodge afstand 470 km

Thornicroft lodge

Afbeelding van Thornicroft Lodge South Luangwa Zambia 1 In South Luangwa kunt u meerdere dagen genieten van het wildlife en de natuur door verschillende inbegrepen wildlife safari's.
Accommodatie: Thronicroft Lodge
Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

+Dag 8: Kumbali Country Lodge afstand 285 km

Kumbali Country Lodge

Afbeelding van Kumbali Country Lodge Malawi 2 Vanaf South Luangwa heeft u een roadtransfer via de grenspost Mgab naar Kumbali Country Lodge nabij Lilongwe. Dit is een lange reisdag van minimaal 6 uur, u kunt uiteten gaan in Lilongwe, maar u kunt ook heerlijk eten bij de lodge.
Accommodatie: Kumbali Country Lodge
Maaltijden: ontbijt

+Dag 9 & 10: Blue Zebra Island Lodge afstand 125 km

Blue Zebra Island Lodge - Salima

Afbeelding van Blue Zebra Island Lodge 11 Vanaf het strand in Senga Bay reist u per speedboot naar Blue Zebra Island Lodge. De lodge en het eiland zijn voorzien van allerlei luxe. U kunt hier genieten van een drankje aan de bar, aan het strand of het zwembad. Kajakken, snorkelen of duiken behoort ook tot de mogelijkheden. Lokaal gedestilleerde dranken zijn in deze accommodatie inbegrepen.
Accommodatie: Blue Zebra Island Lodge
Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

+Dag 11: Vertrek Lilongwe Airport afstand 125 km

Vertrek Lilongwe International Airport, Lumbadzi - Malawi

Afbeelding van Lilongwe Airport Malawi 3 Vandaag is uw terugvlucht. Uw gids rijdt u naar Lilongwe International Airport. Afhankelijk van het tijdstip van vertrek kunt u tijdens de reis naar het vliegveld nog een markt of dorp bezoeken.

En tot slot...

Inclusief:
Meet & greet op het vliegveld bij aankomst
Transfer tussen alle accommodaties
Boottransfers naar Blue Zebra Island Lodge
10 nachten verblijf in Zambia en Malawi, 10x ontbijt, 8x lunch en 8x diner
5 safari's bij Thornicroft Lodge in South Luangwa
Lokaal gedistilleerde dranken bij Blue Zebra Island Lodge
Gebruik van snorkelspullen en kajakken bij Domwe Island aan Lake Malawi

Exclusief:
Intercontinentale vlucht
Visa Malawi ($75 per persoon in 2020)
Visa Zambia ($50 per persoon in 2020)