Rondreis Noord-Madagaskar - Maroantsetra en het Masoala Forest

Bij de rondreis noord Madagaskar bezoekt u in 10 dagen onder andere Maroantsetra en het Masoala Forest National Park


Bij de rondreis noord Madagaskar bezoekt u in 10 dagen onder andere Maroantsetra en het Masoala Forest National Park

Prijzen

Prijzen van 1 november 2019 tot 31 oktober 2020
Bij 2 personen € 1.095,00 per persoon
Bij 3 personen € 1.065,00 per persoon
Bij 4 personen € 1.030,00 per persoon

Prijzen zijn exclusief intercontinentale vluchten. Single toeslag is € 225,00

De rondreis noord Madagaskar - Maroantsetra en het Masoala Forest brengt u naar een stuk oerwoud met mooie kuststroken in het noorden van Madagsakar. U bezoekt de kustplaats Maroantsetra en het oerwoud van het Masoala National Park. U wordt met een boot over de Antogil baai naar Ambodiforaha gebracht waarbij u het eiland Nosy Mangabe met het dichte woud passeert. U spendeert 2 volle dagen in het Masoala National Park. Tijdens uw bezoek kunt u twee soorten dagmaki’s ontdekken en verschillende endemische vogelsoorten. Ook zijn er mogelijkheid om te duiken in het zeereservaat. Het Nosy Mangabe eiland is een dicht en heuvelachtig bosreservaat. Er zijn ook verschillende maki’s, ogelsoorten en een groot aantal reptielen en amfibieën te vinden. Van juni tot september zijn bultrug walvissen vanaf het strand te zien.

Dag tot dag beschrijving

Bij de rondreis noord Madagaskar bezoekt u in 10 dagen onder andere Maroantsetra en het Masoala Forest National Park.
Hoogtepunten o.a.:
Maroantsetra
Masoala National park - diverse lemuren
Nosy Mangabe
Antogil Bay
Juni - Sepember walvissen in de Antogil Bay

Afbeelding van Vliegtijd Antananarivo 02 U komt aan op het vliegveld van Antananarivo waar u wordt ontvangen door uw gids voor de komende dagen.

+Dag 1 Antananarivo

Les 3 Métis - Antananarivo

Afbeelding van Les 3 Metis 01 Het is slechts 15 km. naar Antananarivo. U wordt via de oude stad 'Haute Ville' en de nieuwe stad naar uw hotel gebracht.

+Dag 2 Maroantsetra

Masoala Resort - Maroantsetra

Afbeelding van Masoala Resort 07 U vliegt in de loop van de dag naar de kustplaats Maroantsetra waarvandaan u de volgende dag vertrekt naar het Masoala National Park.

+Dag 3 - 6 Masoala National Park

Chez Arol Lodge - Masoala National park

Afbeelding van Chez Arol 04 U wordt met een boot over de Antogil baai naar Ambodiforaha gebracht waarbij u het eiland Nosy Mangabe met het dichte woud passeert. 's Middags gaat u al met een gids het oerwoud in. U spendeert hier 2 volle dagen om het Masoala National Park te ontdekken. Tijdens uw bezoek kunt u twee soorten dagmaki's ontdekken, waaronder de roodmaki en de witte lemur met witte voorkant. Verschillende endemische vogelsoorten kunnen ook worden gespot, waaronder de zeldzame Helmvanga. Dit is een opvallend gekleurde vogel uit de Vanga familie, een familie van zangvogels die alleen op Madagaskar voorkomt. Ook zijn er mogelijkheid om te duiken in het zeereservaat.

+Dag 7 Nosy Mangabe Camp

Nosy Mangabe camp op Nosy Mangabe

Afbeelding van Nosy Mangabe 01 Na het ontbijt wordt u met de boot naar Nosy Mangabe gebracht. U verblijft 1 nacht in een tent op dit eiland dat rijk is aan flora en fauna. Hier kunnen ook diverse maki soorten worden gezien. Het verblijf in het Nosy Mangabe camp is op basis van vol pension.

+Dag 8 Maroantsetra

Masoala Resort - Maroantsetra

Afbeelding van Masoala Resort 07 Na het ontbijt heeft u nog de hele ochtend om het eiland te voet te ontdekken. Verschillende soorten maki worden gevonden in dit dichte en heuvelachtige bosreservaat. Er zijn ook verschillende vogelsoorten en een groot aantal reptielen en amfibieën te vinden. Van juni tot september zijn bultrug walvissen vanaf het strand te zien.
In de loop van de middag wordt u naar Maroantsetra gevaren.

+Dag 9 Antananarivo

Les 3 Métis - Antananarivo

Afbeelding van Les 3 Metis 01 Na het ontbijt vertrekt u naar het vliegveld van Maroantsetra voor uw vlucht naar Antananarivo.
Afbeelding van Vliegtijd Antananarivo 01a Omdat de vluchten meestal 's aam het einde van de dag vertrekken heeft u nog alle tijd om de stad te verkennen of uw laatste souvenirs te kopen.

En tot slot...

Inclusief:
Accommodatie op bed en ontbijt gedurende de reis
Vol pension op Arol Lodge en Nosy Mangabe camp
Entreegelden en lokale gids in de parken volgens de route
Alle transfers
Vervoermiddel en bestuurder: 4x4 auto of minibusje
Engels sprekende chauffeur
Heffing belasting

Exclusief:
Alle lunches, behalve dag 8
Alle diners
Drankjes, fooien en alle persoonlijke uitgaven
visumkosten: €35 voor een verblijf van 30 dagen
binnenlandse vluchten en luchthavenbelasting
internationale vluchten en luchthaventaksen
(geschatte retourvluchtkosten Antananarivo - Maroantsetra € 450,00 pp)
eventuele wijzigingen van de route om welke reden dan ook