Rondreis Noord-Madagaskar - stranden en wouden bij Antsiranana, Ankify en het eiland Nosy Be

Rondreis Noord-Madagaskar - stranden en wouden bij Antsiranana, Ankify en het eiland Nosy Be


Rondreis Noord-Madagaskar - stranden en wouden bij Antsiranana, Ankify en het eiland Nosy Be

Prijzen

Prijzen van 1 november 2019 tot 31 oktober 2020
Bij 2 personen € 1365,00 per persoon
Bij 3 personen € 1220,00 per persoon
Bij 4 personen € 1075,00 per persoon

Prijzen zijn exclusief intercontinentale vluchten. Single toeslag is € 345,00

U verblijft 4 dagen bij Diego Suarez om van de mooie kust te genieten. Hier kunt u ook snorkelen. Ook bezoekt u het Amber Mountain National Park, een vulkaan gebergte tussen de 850 en 1474 meter hoogte dat is bedekt met dichte wouden, kleine kratermeren, watervallen en een bijzondere flora en fauna. Via de red tsingy reist u naar het Ankarana park met de tsingy bezoekt. Het landschap is doorsneden met grotten en kloven. Hier leven verschillende lemuren, vogels en reptielen. U reist door afwisselende landschapen van rijstvelden, bossen, koffiebomen en cacao en Ylangylang (parfum bomen) plantages .U sluit deze reis af op het parfum eiland Nosy be. Eenmaal op het eiland ruikt u overal de Ylang-Ylang geur waar het eiland zo beroemd om is. Daarnaast rukit u voornamelijk de heerlijke aroma’s van de koffie, cacao, vanille, rode peper en suikerriet. Er is deze dagen tijd om het lemuren eiland Nosy Komba eiland te bezoeken. Er is voldoende vrije tijd om van het strand te genieten of te gaan snorkelen of duiken.

Dag tot dag beschrijving

Hoogtepunten: deze tour biedt u de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van de microklimaatgebieden, zodat u verschillende soorten vegetatie en landschappen op korte afstand kunt zien, het tropische regenwoud van de Amber Mountain, het droge bos en de endemische baobab van de French Mountains, het droge loofbos van de Tsingy d'Ankarana en het parfum eiland Nosy Be.

Afbeelding van Vliegtijd Antananarivo 02 U komt aan op het vliegveld van Antananarivo waar u wordt ontvangen door uw gids voor de komende dagen.

+Dag 1 Antananarivo

IC Hotel - Antananarivo

Afbeelding van IC Hotrel 01 U verblijft in Antananarivo. Als u voldoende tijd heeft kunt u de stad nog bezoeken.

+Dag 2 - 5 Diego Suarez

Meva Plage bij Diego Suarez

Afbeelding van Meva Plage 06 Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Diego Suarez of Antsiranana, de hoofdstad van het noorden. Na aankomst reis u naar uw hotel dat ongeveer 14 kilometer van de plaats Ramena ligt. Hier verbijft u 4 dagen om . De eerste volle dag maakt u de 3 baaien rit naar de Dunes Bay, de Pigeon Bay en de Sakalava Bay. Hier kan worden gezwommen. De volgende dag vaart u naar Emerald Sea, een van de baaien bij Diego Suarez. Hier kunt u genieten van het strand en kunt u snorkelen. De laatste dag gaat u naar het Amber Mountain National Park, een vulkaan gebergte tussen de 850 en 1474 meter hoogte dat is bedekt met dichte wouden, kleine kratermeren, watervallen en een bijzondere flora en fauna.

+Dag 6 Mahamasina

Ankarana Lodge - Mahamasina

Afbeelding van Ankarana Lodge 01 Via de Red Tsingy reist u over de RN 6 naar Mahamasina in het zuiden waar u het Ankarana park met de tsingy bezoekt. Het landschap is doorsneden met grotten en kloven. Hier leven verschillende lemuren, vogels en reptielen.

+Dag 7 Ankify

Le Baobab - Ankify

Afbeelding van Baobab Ankify 06 Vanochtend bezoekt u het Ankarana park en zult verbaasd staan bij het mooie uitzicht over de tsingy en de lange hangbrug. Na de middag reist u verder door mooie landschappen met rijstvelden, bossen, koffiebomen en cacao en Ylangylang (parfum bomen) plantages.
Afbeelding van Anjiamarango Beach Lodge 01 Vanaf nu is het tijd om te relaxen en te genieten aan het strand van het eiland Nosy Be. U vaart met een speedboot naar Nosy Be waarna u met de auto door een bebouwing van Koloniale huizen en en langs oude suikerrietvelden. Eenmaal op het eiland ruikt u overal de Ylang-Ylang geur waar het eiland zo beroemd om is, daarom wordt het ook wel het parfum eiland genoemd. Daarnaast ruikt u voornamelijk de heerlijke aroma’s van de koffie, cacao, vanille, rode peper en suikerriet. Zelfs de lemuren en de kameleons lijken nóg luier te zijn op het super relaxte Nosy Be. Er is deze dagen tijd om het lemuren eiland Nosy Komba eiland te bezoeken. Er is voldoende vrije tijd om van het strand te genieten of te gaan snorkelen of duiken.

+Dag 11 Antananarivo

Les 3 Métis - Antananarivo

Afbeelding van Les 3 Metis 01 Na het ontbijt vertrekt u naar het vliegveld van Nosy Be voor uw vlucht naar Antananarivo.
Afbeelding van Vliegtijd Antananarivo 01a Omdat de vluchten meestal 's aam het einde van de dag vertrekken heeft u nog alle tijd om de stad te verkennen of uw laatste souvenirs te kopen.

En tot slot...

Inclusief:
Accommodatie op basis van logies en ontbijt gedurende de reis
Picknick lunch op dag 4 en 9
Entreegelden en lokale gids in de parken volgens de route
Vervoermiddel en bestuurder: 4x4-auto of minibusje
Transfer met speedboot van Ankify naar Hell Ville
Engelssprekende chauffeur
Heffingsbelasting

Exclusief:
Alle lunches
Alle diners
Drankjes, fooien en alle persoonlijke uitgaven
Visumkosten: €35 voor een verblijf van 30 dagen
Binnenlandse vluchten en luchthavenbelasting
Internationale vluchten en luchthaventaksen
(geschatte vluchtkosten Antananarivo- Antsiranana en Nosy Be - Antanananrivo € 470,00 pp)
Eventuele wijzigingen van de route om welke reden dan ook