Rondreis Noordoosten Zuid-Afrika

Rondreis Noord-Oosten Zuid-Afrika gaat in 14 dagen door bekend en vooral onbekend Zuid-Afrika


Rondreis Noord-Oosten Zuid-Afrika gaat in 14 dagen door bekend en vooral onbekend Zuid-Afrika

Prijzen

periode 2020 Indicatie prijs p.p. op basis van twee personen
01 april tot en met 15 juli € 2.035,00
15 juli tot en met 30 sep € 2.145,00
Exclusief internationale vlucht, de prijzen kunnen afwijken in verband met de sterk fluctuerende Rand

Rondreis Noord-Oosten Zuid-Afrika laat u in 14 dagen een gedeelte van het echte, meer onbekende Zuid Afrika ontdekken. U reist eerst naar de provincie Limpopo, de provincie die grenst aan Zimbabwe, van onder andere de Venda. Daarna reist u naar het zuiden naar de meer bekende gebieden. Daar bezoekt u het Kruger Park en de Panorama Route. U sluit uw reis af in het mini koninkrijk Eswatini. Rondreis Noord-Oosten Zuid-Afrika is goed te combineren met een van de overige regionale reizen vanuit Kaapstad, Durban of Upington. Er zijn veel mogelijkheden om Zuid-Afrika te ontdekken. Wij adviseren u graag over een rondreis op maat.

Dag tot dag beschrijving

U reist in 14 dagen naar de onbekende provincie Limpopo waar u veel cultuur kunt ervaren en daarna naar het zuiden naar de meer bekende gebieden zoals het Kruger Nationaal Park en het zelfstandige Koninkrijk Eswatini.

+Aankomst Johannesburg

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International U komt aan in Johannesburg en wordt naar uw accommodatie gebracht

+Dag 1: Johannesburg

Sunrock Guesthouse

Afbeelding van Johannesburg Sunrock 2016 U overnacht in een guesthouse dat vlak bij het vliegveld ligt. Komt u in de loop van de avond aan dan zorgen wij voor een transfer naar uw accommodatie. Het ligt dicht bij verscheidende belangrijke winkelcentra. Indien u met een nachtvlucht aankomt is een begeleide fietstour door Soweto een leuke activiteit.
Accommodatie : Johannesburg, Sunrock Guesthouse
Maaltijden : Ontbijt

+Dag 2 & 3: Kololo Game Reserve afstand 275 km

Kololo Game Reserve Vaalwater

Afbeelding van Vaalwater Kololo Game Reserve U vertrekt vanuit Johannesburg richting de Waterbergen. U overnacht bij Kololo Game Reserve. Hier heeft men de mogelijkheid u mee te nemen naar het Welgevonden Game Reserve. U kunt hier safari’s boeken naar dit Big 5 park maar ook zelf game walks of fietstouren maken in het Kololo Game Reserve.
Accommodatie: Kololo Game Reserve
Maaltijden: Ontbijt en diner

+Dag 4 & 5: Mapungubwe afstand 395 km

Leokwe Restcamp Mapungubwe National Park

Afbeelding van Mapungubwe Leokwe Restcamp Een volledige morgen om van de wildernis van de bergen te genieten. Daarna een rit naar Mapungubwe Nationaal Park gelegen aan de grens van Botswana, Zimbabwe en Zuid Afrika. Het park zal uiteindelijk een grensoverschrijdend park worden van deze drie landen. Mapungubwe is beschreven als een “een archeologische schat”en is voorgedragen als wereld erfgoed in 2003 voor zijn culturele erfgoed.
U verblijft twee nachten in dit ruwe landschap met hier en daar een botanische uitbarsting, baobab bomen. Het is het thuisland van de grote zoogdieren, waaronder de roofdieren en de grote zoogdieren zoals de witte en zwarte neushoorn, wilde hond en de Afrikaanse olifant, het vlaggenschip van het continent.
Accommodatie: Mapungubwe Nationaal Park, inclusief entree
Maaltijden: Self Catering (geen restaurant aanwezig)

+Dag 6 & 7: Louis Trichardt afstand 190 km

Madi a Thavha Louis Trichardt

Afbeelding van Louis Trichardt Madi A Thavha U verblijft in de regio van de verborgen meren van Limpopo. Onder leiding van een gids zou u de Arts en Craft route kunnen volgen. Misschien ontmoet u welbekende artiesten in hun studio’s. U kunt hier de “roots”van de Venda ontdekken. Er is voor de bezoekers niets in scène gezet. Deze ontdekkingstocht is interessant omdat u dat doet met een locale gids. Deze zal u laten zien hoe vroeger de traditionele, mystieke en culturele beschaving van de Venda was.
Accommodatie: Madi a Thavha
Maaltijden: Ontbijt

+Dag 8 & 9: Balule prive park afstand 295 km

Sausage Tree Safari Camp Hoedspruit

Afbeelding van Balule Sausage Tree Lodge Gelegen tegen de westgrens van het niet omheinde stuk van het Kruger Park ligt het Balule privé wild park. De lodges zijn allemaal van privé eigenaren. Die van u is een klassiek Afrikaanse safari kamp met een prachtige wildernis eromheen. Een beetje apart gesitueerd maar wel met eenvoudige luxe. De accommodatie bied u alle vrijheid en comfort die u nodig heeft voor een relaxte vakantie.
Exclusief entree Balule Privé Park dat ter plekke betaald dient te worden.
Accommodatie: Sausage Tree lodge
Maaltijden: ontbijt en diner, inclusief safari’s

+Dag 10 & 11: Hazyview/Panorama route afstand 250 km

Gecko Lodge - Hazyview

Afbeelding van Hazyview Gecko Lodge U verlaat het laagveld en rijdt via een spectaculaire route naar de Blyde River die een machtige kloof in het landschap heeft gemaakt. U volgt de rand van de canyon en u ziet prachtige uitzichten met namen als God’s Window, Drie Rondavels en Bourke's Luck Potholes. Er zijn ook verscheidene interessante plaatsen die een fascinerende historie hebben die terug gaat naar de eerste pioniers, jagers en gelukszoekers. Pilgrim’s Rest is een dergelijk stadje dat nu een nationaal monument is geworden maar in zijn hoogtijdagen was deze plaats de grootste gouddelvers plaats ter wereld. U vervolgt u weg tot Hazyview
Accommodatie: Hazyview Gecko Lodge
Maaltijden: Ontbijt

+Dag 12 & 13: Swaziland afstand 260 km

Mlilwane Rest Camp

Afbeelding van Swaziland Mlilwane NR U gaat via de Jeppe’s Reef grenspost in het noorden van Eswatini en reist naar het zuiden richting Mbabane en het Mlilwane Wildpark. U reist door een schitterend berggebied en ervaart de traditionele cultuur en de mooie lokale handvaardigheid ( kaarsen, glas en textiel) van dit onafhankelijke koninkrijk. U verblijft een dag in een van de wildparken van Eswatini, waar u diverse game-drives kunt maken. Bij Ezulweni zijn lokale marktjes met traditionele voorwerpen.
Accommodatie: SEswatini Wildpark Mlilwane
Maaltijden: ontbijt

+Dag 14: Vertrek afstand 380 km

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International Vandaag verlaat u Eswatini en rijd u rustig terug naar Johannesburg om uw huurauto weer in te leveren.

En tot slot...

Inclusief:
Meet en greet op vliegveld bij aankomst
13 nachten verblijf in Zuid-Afrika inclusief 11 maal ontbijt, 4 maal diner, inclusief activiteiten en safari's bij Sausage Tree lodge
Huurauto C (Hyundai Accent of vergelijkbaar)
Entrees van Mapungubwe Nationaal Park
Uitgebreide CDW2 'Super Cover' verzekering
Bij 'Super Cover' verzekering huurauto:
- P(ersonal) A(ccident) I(nsurance)
- Bodem en bandenschade
- Ruitschade
- Laag eigen risico
Wegenatlas bij aankomst Johannesburg
Uitgebreide routebeschrijving Suid Afrika Reise

Exclusief intercontinentale vlucht en entree van Balule Privé Park


Kijk ook hier eens naar:

Mkhaya Game Reserve

Mkhaya Game Reserve ligt In het zuiden van Eswatini, in het hart van het laagland ligt een onbedorven wildernis.

Bekijk pagina

Mlilwane Wild park

Het Mlilwane Wild park is prachtig gelegen in de Ezulwini vallei. U hebt 24 uur toegang tot het park en kunt dus makkelijk naar Ezulwini en Malkerns voor een toeristisch uitstapje.

Bekijk pagina

Mapungubwe National Park

Het Mapungubwe National Park is een erg jong park dat in 2004 werd geopend voor het publiek.

Bekijk pagina