Rondreis Oost-Madagaskar

Andasibe Ankanin'ny Kofy Op zoek naar de Aye Aye Privéchauffeur
Bekijk foto's

De reisbeschrijving

De rondreis Oostkust Madagaskar gaat in 8 dagen via Antananarivo – Andasibe – Akan’ny Nofy – Tamatave – Antananarivo. Deze tour biedt je de mogelijkheid om te genieten van de Malagassische natuur en haar schoonheid, en biedt je de gelegenheid om de jungle in Madagaskar te ontdekken:.Het Andasibe reservaat is het leefgebied van de grootste lemuren genaamd Indri indri, het kanaal van Pangalanes is een prachtig gebied met zijn witte zandstrand en weelderige tropische vegetatie. De nachtelijke zoektocht naar de Aye Aye oftwel de  Daubetonia Madagascariensis zal voor u een onvergetelijke ervaring zijn. Deze reis begint vanuit Antananarivo, de hoofdstad van Madagaskar en eindig in Toamasina (Tamatave), de havenstad aan de oostkust. Van daar vliegt u weer naar Antananarivo.

Deze reis is heel goed te combineren met onze reis West-, Zuid- of Noord Madagaskar


 


Dag tot dag beschrijving


  Vlucht Amsterdam - Antananarivo

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen direct vlucht naar Antananarivo. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar al ...

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen direct vlucht naar Antananarivo. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Antananarivo

  U komt aan op het vliegveld van Antananarivo waar u wordt ontvangen door uw gids voor de komende dagen. Het is slechts 15 km. naar Antananarivo. U wordt via de oude stad 'Haute Ville' en de nieuwe stad naar uw hotel gebracht.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  Les 3 Métis - Antananarivo

  Les 3 Métis ligt in het centrum dicht bij het treinstation van Antananarivo. Les 3 Métis heeft een 24-uursreceptie en beschikt over accommodaties met een eigen badkamer, een minibar en gratis wif ...

  Les 3 Métis ligt in het centrum dicht bij het treinstation van Antananarivo. Les 3 Métis heeft een 24-uursreceptie en beschikt over accommodaties met een eigen badkamer, een minibar en gratis wifi. Alle kamers zijn ingericht in neutrale tinten en met kunst van lokale kunstenaar. Elke kamer is uitgerust met een satelliet-tv en heeft een balkon of een terras met uitzicht op de stad of de omringende vlakte. Er wordt dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd. 's Avonds wordt het terras verwarmd en kunt u genieten van een scala aan gerechten uit Madagaskar.


  Vertoon meer
 • Andasibe National Park

  U reist via het typische landschap van de hooglanden met rijstvelden, regenwouden en de typische huizen van rode klei naar de Peyrieras Nature Farm. Hier kunt u onder andere diverse kameleons, hagedissen en vlinders zien. Ook heeft u kans om lemuren (maki's) te spotten. Tijdens een nachtwandeling in het Andasibe National Park heeft u kans om de diverse nachtdieren te zien. De volgende dag heeft u kans om de Indri Indri, de grootste lemur te zien in het Anlamazaotra Reservaat. Hier leven ook de grijze bamboe lemur en de bruine lemur. 's middags bezoekt u nog het Vakona Private Reserve waar ook diverse lemursoorten leven.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt

  • Activiteiten

   Peyrreras
   Andasibe NP
   lemuren

  Grace Lodge - Andasibe

  Grace Lodge is een eenvoudige accommodatie gelegen aan aan de rand van het regenwoud in de nabijheid van het Andasibe Nationaal Park. Het hotel heeft tien kamers gelegen in de tuin. Zeven standaard ...

  Grace Lodge is een eenvoudige accommodatie gelegen aan aan de rand van het regenwoud in de nabijheid van het Andasibe Nationaal Park. Het hotel heeft tien kamers gelegen in de tuin. Zeven standaard kamers zijn gekoppeld en gelegen in apart gebouw op het terrein. De privacy is hierdoor beperkt. In het hoofdgebouw bevindt zich naast het restaurant nog een familiekamer. In de tuin zijn er twee luxe bungalows en er is een zwembad. De bungalows bieden het meeste comfort en privacy. ’s Avonds geniet u in het restaurant van eenvoudige, maar prima gerechten. Proef ook eens de lokale gerechten van Madagaskar.

  Vertoon meer
 • Ankanin'ny Nofy

  U reist verder naar het oosten. U verlaat de hoofdweg en reist naar Ankanin'ny Nofy aan het Pangalanes kanaal. Ankanin'ny Nofy ligt aan witte stranden omzoomd met mangrove bossen. Hier vindt u een grote verscheidenheid aan flora en fauna van succulenten en orchideeën tot diverse soorten lemuren waaronder de nachtlemur Aye Aye. De volgende dag heeft u de hele dag tijd om te genieten van het strand of kunt u een van de dorpen in de omgeving bezoeken

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt

  • Activiteiten

   mangrove bos
   lemuren

  Palmarium Hotel - Ankanin'ny Nofy

  Het Palmarium Hotel is gelegen in Ankanin’ny Nofy aan het Pangalanes Kanaal. Het hotel dankt haar naam aan het nabijgelegen Palmarium reservaat. Tijdens een bezoek aan dit reservaat kunt u versch ...

  Het Palmarium Hotel is gelegen in Ankanin’ny Nofy aan het Pangalanes Kanaal. Het hotel dankt haar naam aan het nabijgelegen Palmarium reservaat. Tijdens een bezoek aan dit reservaat kunt u verschillende soorten lemuren tegenkomen. Het zijn wilde dieren maar zijn niet bang voor mensen waardoor u geweldige fotomomenten hebt. Het verblijf in het hotel is in schone, maar eenvoudige bungalows. De kamers zijn gebouwd uit lokale materialen en hebben allemaal uitzicht op het kanaal. Het hotel beschikt verder over een restaurant waar lokale maaltijden worden geserveerd.

  Vertoon meer
 • Toamasina

  U vaart vandaag via het Pangalanes kanaal in 2,5 uur naar Toamasina (Tamatave). Toamasina was de eerste Franse haven waar vooral pepers, saffraan en vanille werd en wordt verscheept.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  • Activiteiten

   Pangalanes Cannal
   strand
   Palmarium
   aye aye

  La Veranda - Toamasina

  La Veranda is een eenvoudig hotel met restaurant in de kustplaats Toamasina. Het heeft ruime kamers waarvan sommige een balkon hebben. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer, airconditioning ...

  La Veranda is een eenvoudig hotel met restaurant in de kustplaats Toamasina. Het heeft ruime kamers waarvan sommige een balkon hebben. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer, airconditioning en een TV. La Veranda heeft een terras waar de maaltijden kunnen worden geserveerd.

  Vertoon meer
 • Antananarivo

  Na het ontbijt vertrekt u naar het vliegveld van Toamasina voor uw vlucht naar Antananarivo.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  La Varangue - Antananarivo

  Een hidden gem in Antananarivo is La Varangue. Verborgen in de kleine straatjes van het drukke Antananarivo bewaard dit hotel een bijzonder stukje geschiedenis. Nameli ...

  Een hidden gem in Antananarivo is La Varangue. Verborgen in de kleine straatjes van het drukke Antananarivo bewaard dit hotel een bijzonder stukje geschiedenis. Namelijk een rij prachtige old-timers op de parkeerplaats en het decor van het restaurant is een grote verzameling van oude telefoons en klokken. Naast mooi aangeklede kamers is dit ook een van de beste restaurants van Antananarivo.

  Vertoon meer
 • Antananarivo

  Omdat de vluchten meestal 's aam het einde van de dag vertrekken heeft u nog alle tijd om de stad te verkennen of uw laatste souvenirs te kopen.

  Antananarivo

  ...
  Vertoon meer

  Vlucht Antananarivo - Amsterdam

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle ...

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.  

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.Wij kunnen de aansluitende vluchten

  Vertoon meer

Prijzen

Reisperiode 2020 Indicatieprijs per persoon
Bij 2 personen € 810,00
Bij 3 personen € 695,00
Bij 4 personen € 635,00

! Indien u alleen reist, is er een single toeslag van toepassing van € 185,00.
! Bovenstaande indicatieprijs is exclusief vluchten, omdat deze afhankelijk zijn van dagvluchten.

Inclusief & Exclusief

Inclusief:

✓ Uitgebreide reisbeschrijving van Suid Afrika Reise
✓ 7 nachten inclusief ontbijt  
✓ Vervoer in een 4x4-auto of minibusje met Engelssprekende chauffeur
✓ Entreegelden en lokale gids in de parken volgens de route
✓ Activiteiten zoals vermeld in de reisbeschrijving

Exclusief:

- Intercontinentale vlucht
- Alle niet genoemde maaltijden 
- Visum t.w.v. €35 voor een verblijf van 30 dagen
- Reis- en annuleringsverzekering
- Vlucht Toamasina - Antananarivo (indicatieprijs is € 185,00 p.p.)