Rondreis West-Madagaskar met Kirindy en de Valley of Baobabs

Rondreis Madagaskar met Kirindy en de Valley of Baobabs


Rondreis Madagaskar met Kirindy en de Valley of Baobabs

Prijzen

Prijzen van 1 november 2019 tot 31 oktober 2020
Bij 2 personen € 935,00 per persoon
Bij 3 personen € 790,00 per persoon
Bij 4 personen € 720,00 per persoon

Prijzen zijn exclusief intercontinentale vluchten. Single toeslag € 215,00.

Tijdens deze rondreis bezoekt u onder andere het Kirindy Reservaat en het Andasibe park:
U vliegt van Antananarivo naar Morondova en van daar reist u naar het Kirindy Park. Tijdens uw verblijf in Morondova bezoekt u de Baobab Valley. In de dagen daarna reist u weer met uw gids in de auto via Antsirabe en Antananarivo naar Andasibe.

Deze reis is heel goed te combineren met onze reis West-, Zuid- of Noord Madagaskar.

Dag tot dag beschrijving

Tijdens de rondreis west Madagaskar met Kirindy en de Valley of Baobabs gaat in 9 dagen. U vliegt naar Kirindy en van daar reist u weer terug naar Antananarivo via Morondova en Antsirabe. U bezoekt ook het Andasibe National Park.
Hoogtepunten o.a.:
Kirindy Park: avondwandeling nacht-lemuren, fossa
Baobab Alley: Wereldberoemde Baobablaan
Andasibe National Park: flora en faunaAfbeelding van Vliegtijd Antananarivo 02 U komt aan op het vliegveld van Antananarivo waar u wordt ontvangen door uw gids voor de komende dagen.

+Dag 1 Antananarivo

Au Bois Vert - Antananarivo

Afbeelding van Au Bois Vert Antananarivo 03 U verblijft in Antananarivo. Als u voldoende tijd heeft kunt u de stad nog bezoeken.
Afbeelding van Kirindy Lodge 01 Na het ontbijt gaat u naar het vliegveld voor uw vlucht naar Morondava. Op uw rit naar Kirindy rijdt u door de Baobab Avenue. De volgende dag heeft u alle tijd om het Kirindy Reservaat te bezoeken. In het Kirindy reservaat staan 3 verschillende baobabs. Ook leven er verschillende lemuren (maki's.) 's Avonds gaat u op zoek naar de diverse nachtdieren in het Kirindy Reservaat. Houdt er rekening mee dat het in september - april erg warm is.

+Dag 4 Morondava

Kimony Resort - Morondava

Afbeelding van Kimony Hotel 05 Na het ontbijt heeft u nog wat tijd om het Kirindy reservaat op eigen gelegheid te bezoeken. Daarna reist u weer naar Morondava. Aan het einde van de rit gaat u naar de Baobab Valley om van de zonsondergang te genieten.
Afbeelding van Les Chambres Du Voyageur 02 U reis via Miandrivazo naar Antsirabe. U komt onder andere door de Bongolava en Bemaraha bergketens. Het landschap wordt gedomineerd door steppes en savannes met mango en tamarinde bomen (familie van de vlinderbloem), Aan het einde van de dag bereikt u Antsirabe.

+Dag 6 & 7 Andasibe

Feon'ny Ala Hotel - Andassibe

Afbeelding van Feonnyala Hotel 03 U reist door een landschap van heuvels, bergen en rijstvelden naar Antananarivo. Onderweg zal voldoende tijd worden gemaakt om foto's te maken bij bijvoorbeeld Moramanga, een van de belangrijkste plaatsen tijdens de opstand in 1947 en Ambatondrazake, de rijstschuur van Madagaskar. De volgende dag heeft u kans om de Indri Indri, de grootste lemur te zien in het Anlamazaotra Reservaat. Hier leven ook de grijze bamboe lemur en de bruine lemur. 's middags bezoekt u nog het Vakona Private Reserve waar ook diverse lemursoorten leven.

+Dag 8 Antananarivo

Les 3 Métis - Antananarivo

Afbeelding van Les 3 Metis 01 Na het ontbijt reist u weer naar Antananarivo. Na aankomst heeft u alle tijd voor een stadstour of de handicraft markt.
Afbeelding van Vliegtijd Antananarivo 01a In de loop van de dag vertrekt u weer richting Europa.

En tot slot...

Inclusief:
Accommodatie op bed en ontbijt gedurende de reis
Entreegelden en lokale gids in de parken volgens de route
Vervoermiddel en bestuurder: 4x4 auto of minibusje
Engels sprekende chauffeur
Heffing belasting

Exclusief:
Alle lunches
Alle diners
Drankjes, fooien en alle persoonlijke uitgaven
visumkosten: €35 voor een verblijf van 30 dagen
binnenlandse vluchten en luchthavenbelasting
internationale vluchten en luchthaventaksen
(geschatte vluchtkosten Morondova - Antananarivo € 240,00 pp)
eventuele wijzigingen van de route om welke reden dan ook