Rondreizen Lesotho

Lesotho, genieten van bergen in het 'Nepal van Afrika'

Rondreizen naar Lesotho

Lesotho, officieel: Mmuso wa Lesotho,  is een klein land dat geheel omsloten is door Zuid-Afrika. Het is ongeveer zo groot als België en telt ruim 2,1 miljoen inwoners. Dit is ongeveer 70 inwoners per vierkante kilometer en de ruimte bestaat voor het grootste deel uit bergen. Het is het enige land dat in zijn geheel boven de 1000 meter ligt.
Lesotho bestaat voor tweederde uit hoogland. In het oosten, in de Drakensbergen, bereikt dit een hoogte van 3820 m boven zeeniveau. Het wordt dan ook wel het Nepal van Afrika genoemd. Het klimaat is droog en streng. Het land is erg arm en vol tradities.
Om een volledige reis in Lesotho door te brengen is voor veel mensen wat te veel van het goede.

Suid Afrika Reise combineert dit mooie berggebied dan ook in diverse reizen met een reis door Zuid-Afrika. Wilt u langer in Lesotho verblijven dan maken wij graag een voorstel voor een rondreis op maat voor u.


Autoreis Zuid-Afrika compleet - 28 dagen

Maak met deze 28-daagse autoreis met bijna geheel Zuid-Afrika kennis

  • Afbeelding van Autoreis Zuid Afrika Kompleet

Fly-drive Zuid-Afrika

21-daagse autoreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika

  • Afbeelding van Nijlpaard Kololo

Zuid-Afrika anders - Natuur

Zuid Afrika anders - Natuur -U bezoekt in 21 dagen onder andere de berggebieden in het Golden Gate Park, Lesotho en de Drakensbergen. Prijs op aanvraag

  • Afbeelding van Camdeboo Valley Of Desolation

Zuid-Afrika anders - Wild

Zuid Afrika anders -Wild reis - U vindt in 21 dagen wild in de Karoo, het Addo Elephant Park, het Hluhluwe-Imfolozi Wildpark in Zuid Afrika en het Mkhaya Wildpark in eSwatini.

  • Afbeelding van Hluhluwe

Accommodaties Lesotho

De mooiste lodges in Lesotho

Lesotho

Landeninformatie Lesotho