Rondreizen Malawi

Malawi, het warme hart van Afrika

Rondreizen naar Malawi

Malawi is nog niet ontdekt door de grote massa's, maar zeker de moeite waard! Ondanks dat het land één van de armste landen ter wereld is, staat de bevolking bekend als erg vriendelijk en gastvrij. Zij leven voornamelijk van de veeteelt en visvangst. Deze visvangst vindt voornamelijk plaats in het Malawimeer, dat met een lengte van 560 km en een breedte van 75 km tot één van de grootste meren van Afrika behoort. Het meer heeft een rijke onderwaterwereld met circa 1000 verschillende vissoorten, waardoor het een prachtige bestemming is om te duiken of te snorkelen.
In Malawi vindt u ook prachtige nationale parken, zoals het Liwonde Nationaal Park en het Majete Nationaal Park. U vindt hier nog niet veel toeristen, maar wild is hier in grote getale aanwezig. U vindt hier de Big 5, hyena's en verschillende soorten antilopen. Daarnaast kunt u door de aanwezigheid van de Shire rivier in Liwonde en Majete Nationaal Park ook grote aantallen krokodillen en nijlpaarden spotten. Vanaf een bootsafari kunt u het wild bezichtigen dat aan de oevers van de rivier staat te drinken.

Suid Afrika Reise combineert dit mooie land dan ook in diverse reizen. Wilt u langer of korter in Malawi verblijven of heeft u specifieke wensen? Dan maken wij graag een voorstel voor een rondreis op maat voor u.


Budget reis Malawi - 7 dagen

Budget reis Malawi is een 7 daagse reis, de eerste nacht verblijft u in Lilongwe de andere 5 nachten verblijft u aan het Malawimeer. Een reis waarin u cultuur kunt combineren met zon en strand.

  • Afbeelding van Kumbali Lake Retreat Cormorant

Luxe reis Malawi - 7 dagen

Luxe reis Malawi is een 7 daagse reis langs luxe accommodaties. De eerste nacht verblijft u bij Kumbali Country Lodge en verder op 2 verschillende eilanden in het Malawimeer en de laatste dag verblijft u in de omgeving van Cape Maclear.

  • Afbeelding van Luxe Reis Malawi Zambia Gegidst Pumulani Malawi Robin Pope Safaris

Malawi Liwonde, Zomba en Majete - 8 dagen

Rondreis Malawi, Liwonde Zomba en Majete, in 8 dagen bezoekt u 3 nationale parken in het zuiden van Malawi.

  • Afbeelding van Malawi Liwonde Zomba En Majete Ramon Lucas Hoofdafbeelding

Malawi Zuidelijke Highlights - 8 dagen

Rondreis Malawi Zuidelijke Highlights gaat in 8 dagen via het woud nabij Zomba naar het Liwonde Nationaal Park en eindigt aan het strand van het prachtige Malawimeer

  • Afbeelding van Malawi Zuidelijke Highlights Ramon Lucas Hoofdafbeelding

Rondreis Malawi & Zambia - 11 dagen

De rondreis door Malawi en Zambia biedt u een complete reis waarbij u de Afrikaanse wildsafari's in Zambia combineert met eilanden en stranden in Malawi.

  • Afbeelding van Zonsondergang Mumbo Island Malawi 1

Accommodaties Malawi

Verblijf in de mooiste lodges en camps van Malawi