Roy's Camp Grootfontein

Roy's Camp is perfect gesitueerd op de B8 en de ideale stop op weg naar noord Namibië, Caprivi en Bushmanland.


Roy's Camp is perfect gesitueerd op de B8 en de ideale stop op weg naar noord Namibië, Caprivi en Bushmanland.

Roy’s Camp is perfect gesitueerd op de B8, de hoofdweg van Grootfontein naar Rundu, 56km ten noorden van Grootfontein. Een ideale stop op weg naar noord Namibië, Caprivi en Bushmanland.
Roy's Camp is geen dorp of stad, maar een lodge waar Roy's Rest Camp is gevestigd. Roy's Camp ligt op de kruising van de B8 en C44 tussen Grootfontein en Tsumkwe. Vanaf Roy's Camp kunt u verder Bushmanland inrijden. Tot Tsumkwe heeft u geen 4WD nodig, maar voor alle andere uitstapjes in dit Kalahari-gebied is een 4 x4 wel noodzakelijk.
Roy’s Camp is een schoon, gastvrij en welkome ervaring. De 5 bungalows hebben alleen een eigen karakter en zijn zo geplaatst dat je maximaal geniet van de natuur. Er zijn ook 2 familie bungalows. De bungalows zijn voorzien van en-suite faciliteiten. Verder zijn er privé barbecue faciliteiten, een restaurant, looppaden, kampeermogelijkheden, een zwembad, enz.
Men heeft 16 kamperplekken met gemeenschappelijk toilet en douche voorzieningen.
Activiteiten. Bezoek aan de bushmen op 85 km afstand in Grashoek. De laatste 6 km moet met een 4x4 auto. Er kan een transfer worden verzorgd door Roy’s camp. Dit zal gereserveerd moeten worden.
Wandelingen van 1,5 tot 2,5 km. Game drive op de boerderij.