Safarireis Big 5 in Limpopo

In 7 dagen maakt u kennis met het wildleven in een minder toeristisch gedeelte van Zuid Afrika.


In 7 dagen maakt u kennis met het wildleven in een minder toeristisch gedeelte van Zuid Afrika.

Prijzen

periode 2020 Indicatie prijs p.p. op basis van twee personen
01 april tot en met 15 juli € 1.575,00
15 juli tot en met 30 sep € 1.685,00

Tijdens deze Safarireis Big 5  door Limpopo kunt u uiteraard meerdere safari's maken in het Timbavati privépark. Naast de vele mogelijkheden om de Big 5 te spotten kunt u met deze reis ook kennis maken met de Venda-cultuur. U kunt deze reis erg goed combineren met een andere korte reis van Suid Afrika Reise. Deze reis is bijvoorbeeld eenvoudig uit te breiden met een paar dagen verblijf in het Tuli Block in Botswana.

Er zijn veel mogelijkheden om Zuid-Afrika te ontdekken. Wij adviseren u graag over een rondreis op maat.

Dag tot dag beschrijving

Tijdens deze korte reis gaat u op safari in het Welgevonden privépark bij Kololo en het Timbavati park bij het Krugerpark. Ook een stukje cultuur toevoegen aan uw reis? U heeft de mogelijkheid in contact te komen met de Venda-cultuur bij Madi a Thavha.

+Aankomst Johannesburg

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International Aankomst in Johannesburg. Bij aankomst wordt u ontvangen door één van onze vertegenwoordigers en krijgt u hulp bij het ophalen van uw huurauto.

+Dag 1 & 2: Kololo Game Reserve afstand 275 km

Kololo Game Reserve Vaalwater

Afbeelding van Vaalwater Kololo Game Reserve U vertrekt vanuit Johannesburg richting de Waterbergen. U overnacht bij Kololo Game Reserve. Hier heeft men de mogelijkheid u mee te nemen naar het Welgevonden Game Reserve. U kunt hier safari’s boeken als ook wandelingen maken.
Accommodatie: Kololo Game Reserve
Maaltijden: ontbijt

+Extra dagen: Mogelijke verlenging Tuli Block

Limpopo River Lodge - Wild at Tuli

Afbeelding van Tuli Block Wild At Tuli Deze reis is eenvoudig uit te breiden met een paar dagen verblijf in het Tuli Block. U reist van Kololo naar Botswana en na vertrekt naar Madi a Thavha.

+Dag 3 & 4: Louis Trichardt afstand 370 km

Madi a Thavha Louis Trichardt

Afbeelding van Louis Trichardt Madi A Thavha U verblijft twee nachten in de regio van de verborgen meren van Limpopo. Als u onderweg bent maakt u van de gelegenheid gebruik om de Ribolla kunst route te ontdekken. Misschien ontmoet u welbekende artiesten in hun studio’s. Ook kunt u een onvervalste tour naar de “roots” van de Venda-mensen maken. Reken op een authentieke ervaring: het is een dag vol avontuur begeleid door een lokale gids die u zal laten zien hoe vroeger de traditionele, mystieke en culturele beschaving van de Venda-mensen was.
Accommodatie: Madi a Thavha
Maaltijden: ontbijt

+Dag 5 & 6: Timbavati afstand 290 km

Shindzela Safari Camp

Afbeelding van Timbavati Shindzela Gelegen tegen de Westgrens van het niet-omheinde stuk van het Kruger Park ligt het Timbavati privé wildpark. De lodges zijn allemaal van privé-eigenaren en in gebruik voor toeristen. Die van u is een klassiek Afrikaanse safari kamp met een prachtige wildernis eromheen. Een beetje apart gesitueerd maar wel met eenvoudige luxe. De accommodatie biedt u alle vrijheid en comfort die u nodig heeft voor een relaxte vakantie.
Accommodatie: Shindzela Bushcamp
Maaltijden: ontbijt en diner, inclusief safari's
Exclusief toegang tot Timbavati privépark.

+Dag 7: vertrek naar Europa 480 km

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International De vluchten naar Europa vertrekken in de loop van de avond. U heeft dus ruim de tijd om naar Johannesburg te rijden.

En tot slot...

Inclusief:
Meet en greet op het vliegveld bij aankomst
6 nachten verblijf in Zuid-Afrika inclusief 6 maal ontbijt, 6 maal diner en 4 safari's
Huurauto M (Ford Ecosport of vergelijkbaar)
Uitgebreide CDW 2  'Super Cover' verzekering
Bij 'Super Cover' verzekering huurauto:
- P(ersonal) A(ccident) I(nsurance)
- Bodem- en bandenschade
- Ruitschade
- Laag eigen risico
Wegenatlas bij aankomst in Johannesburg
Uitgebreide routebeschrijving van Suid Afrika Reise

Exclusief:
Intercontinentale vlucht, entree van Timbavati privépark


Kijk ook hier eens naar:

Tuli Block

Tuli Block heeft een landschap dat anders is dan andere parken in Botswana vanwege de rotsformaties en droge rivierbeddingen

Bekijk pagina

Madikwe Wildreservaat

Madikwe Wildreservaat is een gemeenschappelijke onderneming van de North West Parks & Tourism Board, de particulier sector en plaatselijke groepen.

Bekijk pagina