Safarireis Zuid-Afrika

Safarireis Zuid-Afrika - 6 wildparken in Zuid-Afrika en Swaziland binnen 14 dagen


Safarireis Zuid-Afrika - 6 wildparken in Zuid-Afrika en Swaziland binnen 14 dagen

Prijzen

periode 2020 Indicatie prijs p.p. op basis van twee personen
01 april tot en met 15 juli € 1.775,00
15 juli tot en met 30 sep € 1.865,00

In het oosten van Zuid-Afrika liggen heel wat wildparken met allemaal hun eigen landschappen. Tijdens deze 'Safarireis Zuid-Afrika' bezoekt u 6 van deze parken: het Pilanesberg Park, Marakele, Timbavati, het Krugerpark, Mlilane in Eswatini en het Hluhluwe Park. Door de reis te verlengen met een paar dagen kunnen er nog heel wat parken aan worden toegevoegd, zoals het Mapungubwe Park en het iSimangaliso Wetlandspark bij St. Lucia .

Er zijn veel mogelijkheden om in Zuid-Afrika op safari te gaan. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden voor een safarireis op maat.

Dag tot dag beschrijving

Gedurende deze 'Safarireis Zuid-Afrika' reist u vanuit Johannesburg naar 6 wildparken, het Pilanesberg park, Marakele, Timbavati, het Krugerpark, Mlilane in Eswatini en het Hluhluwe park.

+Aankomst Johanneburg

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International Aankomst op OR Tambo in Johannesburg.

+Dag 1: Johannesburg

Sunrock Guesthouse

Afbeelding van Johannesburg Sunrock 2016 U komt aan op het vliegveld van Johannesburg, waar u wordt ontvangen door één van onze vertegenwoordigers. Hij brengt u naar uw accommodatie voor deze nacht. Als u met een nachtvlucht aankomt, zou u nog het Apartheid Museum kunnen bezoeken of met een gids een bezoek kunnen brengen aan Soweto. Dit kan ook met een fietstour, een bijzondere en mooie ervaring.
Accommodatie: Sunrock Guesthouse
Maaltijden : ontbijt

+Dag 2 & 3: Pilanesberg afstand 220 km

Bakgatla Resort - Pilanesberg

Afbeelding van Neushoorn Pilanesberg Pilanesberg is een oude vulkaankrater en u heeft een mooi uitzicht over de krater. U verblijft aan de bovenkant van het park bij Bakgatla .
Accommodatie: Pilanesberg Bagkatla
Maaltijden: ontbijt

+Dag 4: Marakele National Park afstand 110 km

Tlopi Tented Camp

Afbeelding van Marakele Tlopi Tented Camp In Marakele zult u geen grote olifantengroepen vinden maar wel een grote diversiteit aan wild. Het ligt midden in de Waterbergketen en heeft zowel hoge toppen als mooie grasvlaktes.
Accommodatie: Marakele, Tlopi tented Camp
Maaltijden: geen

+Dag 5: Tzaneen afstand 440 km

Granny Dot's - Tzaneen

Afbeelding van Tzaneen Granny Dots Vandaag rijdt u een grote afstand maar op zich goed in één dag te rijden. Tzaneen is en tussenstop omdat de oversteek richting het Krugerpark in één dag te ver is. U kunt door de Moegabaskloof rijden. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Modjadji Cycad Forest.
Accommodatie: Tzaneen, Granny Dot's
Maaltijden: ontbijt

+Dag 6 & 7: Balule afstand 160 km

Sausage Tree Safari Camp Hoedspruit

Afbeelding van Balule Sausage Tree Lodge Vandaag hoeft u niet zo vroeg te vertrekken. U hoeft namelijk pas om 14:00 uur bij Sausage Tree Lodge te zijn in verband met de middag- of avondsafari. In Sausage Tree Lodge zitten de Lodge activiteiten bij de prijs in. U kunt met de ranger en tracker overleggen wat u graag zou willen zien.
Accommodatie: Privé kamp in Balule privé park
Maaltijden: Diner en ontbijt en lodge activiteiten (game drives/safari’s)
Exclusief toegang van Balule privé park.

+Dag 8: Krugerpark afstand 140 km

Satara Kruger National Park

Afbeelding van Krugerpark Satara 05 Na de ochtendsafari en het ontbijt verlaat u het Timbavati park. U zou om kunnen rijden via de Panorama route maar dan wordt de afstand naar het Satara restcamp 200 kilometer groter. Het is dan verstandig om in Hazyview een extra nacht verblijf te plannen. In het Krugerpark kunt u uw eigen safari's rijden maar u kunt ook safari's boeken bij de diverse restcamps.
Accommodatie: Krugerpark, Satara
Maaltijden: logies (restaurant aanwezig)

+Dag 9: Krugerpark afstand 100 km

Berg en Dal - Kruger National Park

Afbeelding van Krugerpark Berg En Dal 01 U kunt vandaag de hele dag genieten van het wild in het Krugerpark. U maakt uw safari op weg naar uw volgende accommodatie maar kunt ook safari's boeken bij het restcamp.
Accommodatie: Berg en Dal
Maaltijden: logies (restaurant aanwezig)

+Dag 10: eSwatini afstand 250 km

Mlilwane Rest Camp

Afbeelding van Swaziland Mlilwane NR U reist via de Jeppe’s Reef grenspost naar het noorden van eSwatini en gaat richting het zuiden naar Mbabane en het Mlilwane Wildpark, waar u ook de nacht zult doorbrengen.
U rijdt door een schitterend berggebied en ervaart de traditionele cultuur en de mooie lokale handvaardigheid (kaarsen, glas en textiel) van dit onafhankelijke koninkrijk. U overnacht in Mlilwane, één van de wildparken van eSwatini. In Mlilwane leven geen dieren van de Big Five, zodat u hier uitstekend op de fiets of te paard wild kunt spotten.
Accommodatie : eSwatini, Mlilwane
Maaltijden : ontbijt

+Dag 11 & 12: Hluhluwe afstand 355 km

Hilltop Camp - Hluhluwe Wildpark

Afbeelding van HluHluwe Hiltop Camp U rijdt naar het Hluhluwe Umfolozi wildpark. Dit is het oudste wildpark van Zuid Afrika en beroemd om het feit dat in dit park de witte neushoorn voor uitsterven is behoed. Tegenwoordig leven alle dieren van de “Big 5” en heel wat andere diersoorten in dit park. In Hilltop Camp kunt u ook safari’s onder leiding van een gids, begeleide wild wandelingen en, als de waterstand het toestaat, boottochten boeken. U verblijft in het Hiltop camp.
De tweede dag kunt u gebruiken om uw eigen game drive te rijden.
Accommodatie: Hluhluwe, Hiltop camp
Maaltijden: ontbijt

+Dag 13: Piet Retief afstand 260 km

Welgekozen Country Lodge

Afbeelding van Piet Retief Wllgekozen Country Lodge De afstand naar Johannesburg is te groot om in één maal te rijden. Daarom hebben we een tussenstop halverwege in Piet Retief bedacht. U zou ook via Durban terug kunnen vliegen maar dan wordt de reis minimaal € 130,00 per persoon duurder in verband met de vlucht Durban-Johannesburg en de one way fee van de auto.
Accommodatie: Piet Retief, Welgekozen Country Lodge
Maaltijden: ontbijt

+Vertrek naar Europa afstand 320 km

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International Vandaag vliegt u terug naar Europa. De vluchten vertrekken allemaal laat in de middag of in de loop van de avond zodat het geen probleem zal zijn op tijd in Johannesburg te zijn.

En tot slot...

Inclusief:
Meet en greet op het vliegveld bij aankomst
13 nachten verblijf in Zuid-Afrika, inclusief 8 maal ontbijt en 4 x diner
Huurauto C (Toyota Corolla of vergelijkbaar)
Transfer vanaf het vliegveld in Johannesburg naar de eerste accommodatie
Entrees van Marakele, Kruger Nationaal Park en Mlilwane wildpark t.w.v. € 65
Full board en 4 safari's bij Sausage tree lodge in Balulue Prive park
Uitgebreide 'Super Cover' verzekering:
- P(ersonal) A(ccident) I(nsurance)
- Bodem- en bandenschade
- Ruitschade
- Laag eigen risico
Wegenatlas bij aankomst in Johannesburg
Uitgebreide routebeschrijving Suid Afrika Reise

Exclusief:
Intercontinentale vlucht 
Entree van Balule Privépark


Kijk ook hier eens naar:

Hluhluwe iMfolozi

Hluhluwe en Imfolozi zijn opgezet om de witte neushoorn te beschermen. Het park is het oudste park van Zuid-Afrika en het eerste park dat safari's bood.

Bekijk pagina

Madikwe Wildreservaat

Madikwe Wildreservaat is een gemeenschappelijke onderneming van de North West Parks & Tourism Board, de particulier sector en plaatselijke groepen.

Bekijk pagina

Pilanesberg Nationaal Park

Pilanesberg Nationaal Park is een van de vreemdste geologische bezienswaardigheden van Zuid-Afrika, een overblijfsel van vulkanische uitbarstingen.

Bekijk pagina

Tembe Elephant Park

Tembe Elephant Park huisvest ongeveer 140, van grote volwassen mannetjes tot jongen, van de indrukwekkende Afrikaanse olifant

Bekijk pagina