085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Satara

Satara is een groot restcamp in het centrum van Krugerpark, ter hoogte van de Orpen Gate.


Satara is een groot restcamp in het centrum van Krugerpark, ter hoogte van de Orpen Gate.

Het restcamp Satara ligt in het centrum van Krugerpark, ter hoogte van de Orpen Gate. U treft hier een groot restcamp met winkel, restaurant, receptie en cafetaria. Bij Satara is het landschap al aanmerkelijk droger dan in het zuidelijk deel van het Krugerpark. Toch treft u rondom deze plaats vaak veel wild aan, zeker op de open plekken. Rondom het restcamp ligt een open gedeelte waar boksoorten vaak komen grazen. Dit trekt natuurlijk ook jagers als leeuw en luipaard aan. Het is niet ondenkbaar dat u 's nachts de geluiden van de jacht hoort.
Tent of caravan plekken met elektriciteit aansluitingen, gemeenschappelijke voorzieningen en kookfaciliteiten. Maximaal 6 personen per plek.
Bungalows:2 of 3 slaapkamers met gemeenschappelijke keuken. Bungalows zijn uitgerust  met douches, sommige met bad. Sommigen hebben ook airco. Er is een luxe bungalow die 2 bedden heeft met een slaapbank.
Guest bungalows: 5 -  6 bed eenheden met een volledig ingerichte keuken en twee slaapkamers met 3 bedden. Een slaapkamer heeft een badkamer en suite, douche en wastafel. De keuken heeft een oven, koelkast, kook voorzieningen en pannen en potten. Alle guesthouses zijn volledig ingericht met en suite badkamer,keuken,lounge, eetkamer en televisie.
Let u op dat u ’s nachts altijd een zaklantaarn bij u hebt want er kunnen spinnen,slangen en schorpioenen rond lopen.
Faciliteiten:Telefoon, cafetaria,winkel benzine station, wasmachine,restaurant en picknick plaatsen.


Prijzen

*10* *11*