Sausage Tree Safari Camp Hoedspruit

Sausage Tree Safari Camp ligt in in de bush van het Balule Nature Reserve met uitzicht op een drinkplaats en de noordelijke Drakensberg op de achtergrond.


Sausage Tree Safari Camp ligt in in de bush van het Balule Nature Reserve met uitzicht op een drinkplaats en de noordelijke Drakensberg op de achtergrond.

Sausage Tree Safari Camp ligt in het Balule Nature Reserve, een onderdeel van het Greater Kruger Park. Het Balule Nature Reserve is bijna 3000 hectare groot met open verbinding met het Kruger park. Hierdoor is er een grote kans dat u tijdens een safari oog en oog komt te staan met dieren van de Big 5 maar natuurlijk ook met een grote verscheidenheid aan ander wild.
Sausage Tree Lodge ligt op een unieke locatie in de bush tussen Marula en Acacia bomen met een mooi uitzicht op een drinkplaats voor het wild met op de achtergrond de noordelijke Drakensbergen.
Bij overnachten in een tent hoeft u niet bang te zijn dat het u aan iets gaat ontbreken, in tegendeel u krijgt er juist de geluiden en de reuk van de bush bij zodat het verblijf in de bush veel intenser is.
De 5 in Afrikaanse safari - stijl gebouwde tenten liggen tussen Marula, Acacia en Sausage Bomen met uitzicht op een, meestal, droge rivierbedding, de bush en de noordelijke Drakensbergen. Elke tent is ruim en gebouwd op een verhoogd platform, elk met een eigen bijzonder uitzicht. De tenten zijn volledig ingericht en hebben een eigen terras en een badkamer met een bad en buitendouche. Air – conditioning zorgt er voor dat het koel blijft in de tent tijdens de warme zomeravonden en warm tijdens de koudere nachten in de winter. Insectengaas in alle ramen en deuren houden de insecten buiten.
U gaat tijdens het verblijf in Sausage Tree Camp een paar keer op safari - een oud Swahili woord dat ´lange reis´ betekent. De safari´s worden uitgevoerd in het Balule Nature Reserve, dat deel uitmaakt van het Greater Kruger National Park.  Elke ochtend en laat in de middag zal een ervaren en professionele gids u meenemen op een safari rit door dikke bush en langs open vlaktes op zoek naar de Big Five ( olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard ) en andere wildsoorten zoals giraffe, zebra, wrattenzwijn, kudu en impala. Tijdens de drives zal er veel informatie worden gegeven over alles wat wordt aangetroffen. Geef het even aan als u speciale interesses heeft in vogels, insecten, planten en bomen zodat uw gids u daar ook veel over kan vertellen.
Ontbijt en lunch wordt geserveerd op een open terras met uitzicht op de bush en een waterpoel. Het diner wordt meestal geserveerd onder de sterren, bij het vuur in de boma. Het kamp heeft een lounge voor die relaxte siësta. Er is ook een gezellige bar, compleet met een verscheidenheid aan eersteklas Zuid-Afrikaanse wijnen. Op warme dagen kunt u ook een duik in het zwembad nemen.
Extra prijs informatie