Savute Lodge Chobe


Savute Lodge ligt in de privéconcessie Linyanti langs het Savute Channel, beroemd vanwege z'n ongewone waterloop. Gedurende vele jaren was het kanaal droog, voordat het water terugkeerde in 2008 en er  overvloedige wild weer terugkwam en zich aanpaste aan hun nieuwe omgeving. Als onderdeel van een natuurlijke cyclus is het kanaal weer droog, wat resulteert in een rijke voedingsbodem en een gang tussen de omliggende mopane bossen voor zowel wild die van open vlaktes houden en  ook voor roofdieren.
Er zijn 7 grote tenten met een eigen badkamer. Vanuit het eetgedeelte kijkt u uit op het zwembad en heeft u een mooi uitzicht over de omgeving. Een mooie houten veranda met een open vuurplaats en uitzicht op het wild. Het Savute-gebied herbergt een van de dichtste droogte-concentraties van olifanten in Afrika.
Activiteiten van hieruit zijn zeer gevarieerd van land safari's, nacht safari's, wandelingen, 2 prachtige watergaten de Log-pile Hide en de Sunken Hide. Verder kan men hier vogels spotten, vissen en boot excursies behoren tot de mogelijkheden. Boot excursies zijn afhankelijk van water niveau.
Prijzen

*10* *11*