Sefapane Lodge Phalaborwa

Sefapane Lodge ligt op 1 km van het Kruger Nationaal Park. Het biedt u een luxe thuisbasis, met goede service, warme gastvrijheid en een ontspannen sfeer.


Sefapane Lodge ligt op 1 km van het Kruger Nationaal Park. Het biedt u een luxe thuisbasis, met goede service, warme gastvrijheid en een ontspannen sfeer.

Sefapane is uw comfortabele thuisbasis om het Kruger Nationaal Park, de hoogtepunten van Limpopo & Mpumalanga en de stranden van Mozambique te ontdekken!
Gelegen op slechts 1 km van het Kruger Nationaal Park, biedt Sefapane Lodge & Safaris u een luxe thuisbasis, met goede service, warme gastvrijheid en een ontspannen sfeer. De lodge is van Nederlandse eigenaren en wordt geleid door toegewijd personeel dat er alles aan zal doen om u thuis te laten voelen.
Het Kruger Nationaal Park wordt vaak genoemd als één van de grootste en beroemdste wildparken ter wereld. De mensen van Sefapane Lodge willen graag hun passie voor dit stukje natuur met u delen. Ga mee op een van de vele safari's en beleef de spanning van het zien van de dieren zo dichtbij, van het staan op een mooi uitkijkpunt en van het rijden door een constant wisselend landschap!
De Limpopo en Mpumalanga provincies hebben een rijke en uiteenlopende geschiedenis. Sefapane Lodge wil u graag de locale cultuur laten zien van de Shangana en Sotho stammen, het lokaal gemaakte handwerk en de prachtige natuur die beide provincies rijk is!
Alle safari's en excursies vanuit Sefapane Lodge worden begeleid door een ervaren en enthousiaste gids en uitgevoerd met open safari auto's of comfortabele personen auto's, waardoor u verzekerd bent van de ervaring van uw leven!
Verken het Kruger Park, de rijke cultuur en natuur van de omgeving van Sefapane Lodge of ga eens mee op reis door Mozambique!
Het stijlvolle restaurant met Afrikaanse boma heeft een uitstekende keuken, die een combinatie aanbiedt van heerlijke Afrikaanse en westerse gerechten. U kunt lunchen bij het zwembad en dineren op één van de vele onvergetelijke plekjes van de lodge. ‘s Avonds verandert alles in een magisch sprookjes wonderland, waarbij fakkels en olielampjes het pad naar uw tafeltje, onder de Afrikaanse sterrenhemel verlichten! Het grote zwembad met gezellige verzonken bar is een uniek kenmerk van de lodge. Ontspan aan het zwembad met een goed boek onder schaduwrijke palmbomen. De behulpzame obers zullen ervoor zorgen dat het u de gehele dag aan niets ontbreekt! De perfecte locatie om even bij te komen van een spannende dag in de bush! Drink een cocktail met zonsondergang in het zwembad en neem alle belevenissen van de dag nog eens door met nieuwe vrienden. Vanaf het moment dat u de poorten van Sefapane binnenkomt wordt u omringd door prachtige tropische tuinen. Geniet van de uitbundige natuur en maak een wandeling door de lodge, waar u o.a. de inheemse mopanie en marula boom tegen zult komen, maar ook de mythische baobab boom. Sefapane biedt een grote verscheidenheid aan accommodatie; aangepast aan ieders budget en wensen. Of u nu kiest voor een Afrikaanse rondavel of een safari huis, u bent omgeven door tropische tuinen en schaduwrijke bomen. Deze accommodatie biedt u privacy en comfort, waar u zich snel thuis zult voelen!
 
Kinderprogramma
Een van de unieke voordelen van Sefapane is het feit dat het hele terrein kindvriendelijk is en vrij van gevaarlijke dieren. Daardoor kunnen onze jongste bezoekertjes heerlijk ravotten in de tuin, vissen in onze dammen, genieten van de natuur, terwijl de ouders eindelijk de kans krijgen te ontspannen in de wetenschap dat hun kinderen veilig zijn.

Kinderfaciliteiten:
een zwembad
een jungle gym met glijbaan, die eindigt in het water
een lounge met diverse spelletjes, een playstation, en filmavonden tijdens het vakantieseizoen
een kindermenu
kinderen kunnen vissen in onze dam
kinderen kunnen vogels spotten op ons eigen terrein
kinderen kunnen moutainbiken op ons eigen terrein op de daarvoor aangewezen paden
Tal van creatieve, leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties

Vanaf verschillende leeftijden kunnen kinderen mee gaan op safari!
Alle leeftijden: Riviersafari, dierenopvangcentrum excursie & Blyde River Canyon
Vanaf 6 jaar: Open voertuig safari in het Kruger National Parl
Vanaf 12 jaar: Mountainbike safari in het Kruger National Park
Vanaf 16 jaar: Wandelsafari in het Kruger National Park

Wij bieden ook een oppasservice voor de aller kleintjes, die niet mee kunnen op safari, zodat hun ouders en de oudere kinderen van deze excursie kunnen genieten zonder zich zorgen te maken.
Sefapane Lodge is de eerste gezinsvriendelijke lodge van het hele Noord-Kruger. Wij kijken ernaar uit u en uw familie te mogen verwelkomen op uw eerstvolgende Kruger-vakantie!


Kijk ook hier eens naar:

Bakkers B&B - Phalaborwa

Bakkers B&B biedt garden cottages en kamers in een ontspannen en gastvrije sfeer. De B&B is gelegen in de stad Phalaborwa, vlak naast het Kruger National Park.

Bekijk pagina