Self-drive 3 landen avontuur

Self-drive 3 landen avontuur door Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini


Self-drive 3 landen avontuur door Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini

Prijzen

periode 2020 Indicatieprijs p.p. op basis van twee personen
01 april tot en met 15 juli € 1555,00
15 juli tot en met 30 sep € 1675,00

Tijdens deze reis maakt u safari's in Zuid-Afrika en Mozambique, geniet u van het strand in Mozambique en ervaart u de lokale cultuur in eSwatini. Hij kan ook als kampeerreis worden uitgevoerd

Dag tot dag beschrijving

Na 3 dagen safari's in het Krugerpark reist u naar de kust van Mozambique waar u kunt relaxen en watersport activiteiten kunt ondernemen. U sluit de reis af in het mini koninkrijk eSwatini.

+Aankomst Johannesburg

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International Na aankomst op het OR Tambo Intl. Airport in Johannesburg wordt u ontvangen door één van onze vertegenwoordigers die u naar uw eerste accommodatie brengt.

+Dag 1: Johannesburg

Sunrock Guesthouse

Afbeelding van Sunrock Pool Sunrock Guesthouse ligt op slechts 10 minuten rijden van het vliegveld en is een rustpunt bij een drukke stad. Het is een ideale accommodatie om even op adem te komen na een lange intercontinentale vlucht. Het guesthouse beschikt over een restaurant, een grote tuin en een zwembad.
Accomodatie: Sunrock Guesthouse
Maaltijden: ontbijt

+Dag 2: Hazyview

Gecko Lodge - Hazyview

Afbeelding van Hazyview Gecko Lodge De volgende bestemming van uw reis is Hazyview. Hazyview is een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de Panorama Route. Aan deze route vindt u de ontzagwekkende vallei van de Blyde Rivier met panoramische vergezichten van de Blyde River Canyon , God’s Window en de Three Rondavels. U kunt ook Bourke’s Luck Potholes bezoeken waar de Blyde Rivier reusachtige gaten in de rots heeft gekerfd en een ongelofelijk geologisch herkenningspunt heeft achtergelaten.
Accommodatie: Gecko Lodge
Maaltijden: ontbijt

+Dag 3: Kruger Nationaal Park afstand 65 km

Letaba Kruger National Park

Afbeelding van Kruger Vandaag rijdt u naar het Kruger Nationaal Park, een hoogtepunt van uw reis! De diversiteit aan dieren in het park is ongekend; in totaal komen er ruim 150 soorten zoogdieren en 500 vogelsoorten voor! Het landschap is ook erg afwisselend; van typisch Afrikaanse savanne tot dichte wouden. De komende drie dagen heeft u volop de tijd om in het park op zoek te gaan naar het wild. U kunt er in uw huurauto op uit trekken of een auto- of wandelsafari boeken. De restcamps beschikken over een restaurant, maar u kunt ook uw eigen maaltijden bereiden in de gemeenschappelijke keuken.
Accommodatie: Letaba Restamp
Maaltijden: geen

+Dag 4: Kruger Nationaal Park afstand 70 km

Letaba Kruger National Park

Afbeelding van Kruger Vandaag heeft u nog een kans om de Big 5 te spotten tijdens uw rit naar Letaba.
Accommodatie: Letaba Restcamp
Maaltijden: geen

+Dag 5: Massingir afstand 200 km

Covane Community Lodge - Massingir Dam

Afbeelding van Covane 03 Via de Giriyondo grenspost rijdt u Mozambique binnen. U verblijft in het Limpopo National Park dat aan het Krugerpark grenst en zo het grote, grensoverschrijdende Great Limpopo Transfrontier Park vormt. U rijdt vandaag door het Kruger Park maar dan in Mozambique. Door de lage begroeiing is de kans op wild wat kleiner.
Accommodatie: Covane Community Lodge, Massingir Dam
Maaltijden: ontbijt

+Dag 6 & 7: Chidenguele afstand 230 km

Naara Eco Lodge Chidenguele

Afbeelding van Nhambavale Lake Naara Eco Lodge 07 Vanuit Massingir rijdt u naar kustplaats Chidenguele, waar u tot rust kunt komen en alle safari-belevenissen nog eens de revue kunt laten passeren. Uw lodge ligt ingesloten tussen het witte strand van Chidenguele en Lake Nhambavale, een groot zoetwatermeer. U kunt hier snorkelen, kajakken en diepzeevissen, maar ook een optioneel bezoek aan een dorpje of paardrijden over het strand behoren tot de mogelijkheden.
Accommodatie: Naara Lodge
Maaltijden: ontbijt

+Dag 8 & 9: Tofo afstand 320 km

Baia Sonambula Inhambane - Tofo Beach

Afbeelding van Tofo Baia Sonambula 01 Het uitgestrekte strand van Tofo is het volgende hoogtepunt van deze afwisselende reis. De spectaculaire onderwaterwereld maakt dit een geliefde bestemming voor de duik- en snorkelliefhebber. Walvishaaien en reuzenmanta’s zwemmen hier vlak voor de kust! Naast snorkelen en duiken kunt u deelnemen aan diverse andere activiteiten, waaronder diepzeevissen, quad biken, paardrijden of een cruise maken per traditionele dhow. Het historische centrum van Inhambane herbergt tal van bezienswaardigheden uit de koloniale periode en is eveneens een bezoek waard!
Accommodatie: Baia Sonambula Lodge
Maaltijden: ontbijt

+Dag 10: Montego Resort afstand 120 km

Montego Resort bij Xai Xai

Afbeelding van Montego Resort 01 Vanaf vandaag reist u verder langs de kust naar het noorden. Montego Resort ligt op 3 km langs de kust van Praia do Xai-Xai in de richting van Chongoene. De wegen zijn helemaal naar Praia do Xai-Xai geasfalteerd, waar het een zandweg langs het strand wordt. Het resort Montego is bereikbaar met twee-wiel aangedreven voertuigen.
Accommodatie: Montego Resort
Maaltijden: ontbijt

+Dag 11: Maputo afstand 350 km

Mozaika Guesthouse

Afbeelding van Mozaika 2 08 Langs kleine Afrikaanse dorpjes en uitgestrekte kokosplantages rijdt u richting hoofdstad Maputo. Onderweg krijgt u een goed beeld van het dagelijks leven in Mozambique.
Accommodatie: Mozaika Guesthouse
Maaltijden: ontbijt

+Dag 12 & 13: Ponta Malongane afstand 210 km

Gala Gala Eco Resort - Ponte d'Ouro

Afbeelding van Pont D'Ouro Gala Gala Eco Lodge U reist vandaag helemaal naar de meest zuidelijke punt van Mozambique; Ponta Malongane, waar u twee nachten verblijft in het Gala Gala resort.
Gala Gala ligt in het uiterste zuiden van de ongerepte kust van Mozambique op slechts 16 kilometer van de grens met Zuid-Afrika.
Het camp is self-catering maar serveert ook een ontbijt en heeft een grote gezamenlijke keuken waar de gasten hun eigen maaltijd kunnen bereiden. In de buurt bevinden zich diverse kleine, lokale restaurantjes in Ponta Malongane en in Ponta do Ouro. Vlakbij is een groot duikcentrum waar u duikcursussen kunt volgen en een duikuitrusting kunt huren.
Accommodatie: Gala Gala Eco Resort
Maaltijden: ontbijt

+Dag 14 & 15: eSwatini afstand 270 km

Mlilwane Restcamp

Afbeelding van Swaziland Mlilwane NR U verlaat Mozambique en reist naar het kleine koninkrijk eSwatini. De afstand is vandaag niet zo ver maar houd u rekening met enige vertraging bij de grensovergang. Dit kan erg snel gaan maar ook enige tijd duren. U rijdt rustig richting de grens met eSwatini. U rijdt vandaag via de Golela grenspost eSwatini binnen. Ook kunt u Ezulweni bekijken met zijn leuke marktjes. U reist door het lagere gedeelte van eSwatini en ervaart de traditionele cultuur en de mooie lokale handvaardigheid (kaarsen, glas en textiel) van dit onafhankelijke koninkrijk.
Accommodatie: Mlilwane restcamp
Maaltijden: ontbijt

+Dag 16: Vertrek afstand 375 km

Vertrek Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International U reist weer naar Johannesburg waar uw vlucht in de loop van de avond vertrekt. U kunt deze reis natuurlijk ook uitbreiden met een langer verblijf in Zuid-Afrika.

En tot slot...

Inclusief:
Maaltijden zoals aangegeven, 12 keer logies en ontbijt, 3 keer logies
Inclusief 16 dagen autohuur klasse (Ford Fortuner/Toyota Hilux DC 4x4) met volledige verzekering en afkoop eigen risico 
Entree Kruger Nationaal Park twer waarde van € 50  

Exclusief
Alle maaltijden die niet zijn genoemd
Alle niet genoemde vluchten
Persoonlijke uitgaven zoals souvenirs, fooien
De prijzen zijn afhankelijk van koerswijzigingen, entree parken, benzineprijzen en dergelijke en kunnen elk moment wijzigen.
Alle activiteiten zijn weesafhankelijk en kunnen worden gewijzigd
Verzekeringen
Visa kosten