Senyati Camp - Kasane

Bekijk foto's

Senyati Camp Kasane ligt in Noord Botswana in het dal van de Lesoma op een afstand van ongeveer 20 kilometer van Kasane. Het ligt bij een watergat waar veel wild op af komt zoals hyenas, diverse antilopes maar ook groter wild als buffels en olifanten. Het watergat is ’s avonds verlicht. Vaak wordt Senyati in de loop van een gemiddelde dag door wel 400 olifanten bezocht. Senyati Camp Kasane heeft acht volledig ingerichte hutten met self-catering en 20 campingplaatsen. De campingplaatsen hebben allemaal een eigen toilet. Er is een eenvoudige winkel, een bar, een wasservice tegen betaling en er is gratis wifi mogelijk.

Tijdens uw verblijf kunnen transfers naar de Victoria watervallen en diverse activiteiten zoals riviersafari’s en landsafari's worden georganiseerd. De maanden december en januari zijn uitermate geschikt voor vogelliefhebbers. Gedurende deze maanden kunt u vanaf het terras veel vogelsoorten zien.

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Afbeelding van Camping Ghanzi Motswiri 1
Lees meer

Kampeerreis per 4x4-auto Namibië en Botswana 21 dagen

Kampeerreis per 4x4-kampeerauto langs de mooiste plekken van Namibië en Botswana

Afbeelding van Camping Chobe Ihaha Header
Lees meer

Kampeerreis 4x4 auto Botswana 21 dagen

Kampeerreis Botswana is een 4x4-kampeerreis van 21 dagen waarbij u onder andere Chobe, de Okavango Delta en de Centrale Kalahari bezoekt.

Afbeelding van Sunday Pan Campsite
Lees meer

Kamperen Zuid-Afrika en Botswana - 28 dagen

Kamperen Zuid-Afrika en Botswana - Een 28-daagse kampeerreis door de mooiste wildparken van Zuid-Afrika en Botswana