Shiluvari Lakeside Lodge

Bekijk foto's

Shiluvari Lakeside Lodge is gelegen op de oevers van de Luvhuvhu rivier en is de perfecte plek om de rijke verscheidenheid van diverse culturen en de natuurlijke schoonheid van de noordelijke gebieden van de Limpopo provincie te ontdekken.  De diverse mixen van de lokale kunstnijverheid als kralenwerk, prachtig aardewerk, handbewerkte textiel, batik werk en veel, veel meer.
Er zijn ook een aantal houtbewerkers, beeldhouwers en traditionele drum makers in dit gebied.
In de gemeenschappen van de kunst en kunstnijverheid wonen verscheidene bekende kunstenaars zoals Noria Mabaso, Jackson Hlungwani en Lilian Munyai, die hun talenten hebben laten zien in het Parlement gebouw en het pas geopende nieuwe Sandton Convention centrum. Deze kunstenaars verwelkomen de toeristen in hun eigen gemeenschap en delen hun unieke talenten met hun gasten, een mogelijkheid die u niet vaak zult krijgen.
Alle chalets van Shiluvari hebben een rieten dak en bieden een prachtig uitzicht over de Albasini Dam en de bergen. De lodge neemt je mee naar het hart van de oude Venda regio met geheimzinnige bossen, heilige meren en de mogelijkheid je natuurlijke ritme terug te vinden. Er is ook een zwembad in het meer, een restaurant genaamd Wood Owl, Hog en Hound Pub en een terras die rondom loopt met uitzicht op de dam. Shiluvari is erg betrokken bij het laten groeien van het toerisme in de regio. Het management bereikt dat door met lokale en provinciale partners nauw samen te werken. Één van meest significante successen van Shiluvari is in dit verband is, in samenwerking met de talrijke kunstenaars die in het gebied leven, de oprichting van de Ribolla Tourisme Association geweest die een continue samenwerking bevorderd tussen de toeristische bedrijven in de regio en gezamenlijk naar buiten komen om het toerisme te bevorderen.


Extra prijs informatie