Shindzela Safari Camp - Timbavati

Bekijk foto's

Shindzela Safari Camp is een safarikamp, gelegen in het Timbavati Private Nature Reserve, een deel van het Kruger National Park, Zuid-Afrika. Shindzela is een kleine safarikamp in de wildernis en kan verblijf aan maximaal 12 gasten aanbieden. De gasten worden niet gestoord door moderne gemakken zoals een TV en/of mobiele telefoons omdat het kamp geen elektriciteit heeft, maar draait op zonne-energie. Elke tent heeft een rieten dak, een houten deur, een veranda en verstelbare canvas flappen voor de ramen. Ook heeft elke tent gaas om insecten tegen te houden. De tenten zijn uitgerust met twee eenpersoons bedden, zonne-energie, beddengoed, handdoeken, douche, wastafel en toilet. In de zomer worden muskietennetten aangebracht boven de bedden. Het algemene gedeelte omvat een zwembad, een eettent, een "honesty bar", een keuken en een open haard: een perfecte plek om alle ervaringen te vertellen.

Let op! : Check-in is tussen 14:00 en 15:00 uur. Probeer u zich hier aan te houden. Omdat het een kleine safarikamp is, heeft men tijd nodig om de kamer voor te bereiden voor de volgende gasten.

Let op! : De namiddag safari begint meestal om 16:00 uur. Aankomst tussen 14:00 en 15:00 uur is dus nog op tijd om mee te gaan met de namiddag safari.


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Afbeelding van Wijngaard  05
Lees meer

Rondreis Zuid-Afrika compleet - 21 dagen

Reis door het onbekende Limpopo en langs hoogtepunten van Zuid-Afrika

Afbeelding van Olifanten Hluhluwe
Lees meer

Safarireis Big 5 in Limpopo - 7 dagen

In 7 dagen maakt u kennis met het wildleven in een minder toeristisch gedeelte van Zuid Afrika.