Shingwedzi Kruger National Park

Shingwedzi is een van de oudere restcamps, gelegen in het noordelijke gedeelte van het Krugerpark op de oever van de Shingwedzirivier.


Shingwedzi is een van de oudere restcamps, gelegen in het noordelijke gedeelte van het Krugerpark op de oever van de Shingwedzirivier.

Shingwedzi is een van de oudere restcamps, gelegen in het noordelijke gedeelte van het Krugerpark op de oever van de Shingwedzirivier. Accommodatie is in twee aparte cirkels gerangschikt. De binnencirkel bestaat uit oudere type hutten terwijl de buitencirkel uit nieuwe hutten bestaat. De bungalows zijn ingericht met een badkamer- en suite, airco en een koelkast. In totaal zijn er 50 campingplaatsen, 12 hutten met 3 bedden, plafonventilator en koelkast, die gebruik kunnen maken van gemeenschappelijke toilet- en keukenfaciliteiten,18 bungalows met 2 bedden en en-suite badkamers, die gebruik kunnen maken van gemeenschappelijke keukenfaciliteiten, 28 volledig ingerichte bungalows met 3 bedden en 2 bedden in de loft, 20 volledig ingerichte bungalows met 2 losse bedden, twee bungalows beschikken over een dubbelbed .Verder is er 1 volledig ingericht famliehuisje bestaande uit 1 slaapkamer met 4 bedden, (3 x enkel en 1 dubbelbed), met 2 badkamers en een huiskamer.
Er is ook een guesthouse. Het Rentmeester guesthouse (maximaal 8 personen) heeft 3 slaapkamers waarvan twee met en-suite badkamers en dubbelbedden en een met twin bedden, een derde badkamer en keuken. In de huiskamer is een tweepersoons slaapbank.
Shingwedzi beschikt over een restaurant, cafetaria, zwembad, winkeltje met een bankautomaat, benzinestation en wasautomaat. Bij de receptie kunt u diverse safari's boeken: er zijn ochtend wandelsafari's, een ochtend jeepsafari en een late middag jeepsafari beschikbaar. Ook kunt u hier kisten huren met keukengerei indien u zelf wilt koken.