Simbavati River Lodge en Simbavati Hilltop Lodge

Bekijk foto's

De Simbavati Lodges zijn gelegen in het noorden van Timbavati Wildreservaat, dat grenst aan het centrale gedeelte van het Krugerpark. Er zijn geen hekken tussen de twee wildparken, zodat de dieren zelf hun leefwereld kunnen uitkiezen. Timbavati is het enige wildreservaat waar de zeldzame witte leeuw in de vrije natuur voorkomt. Behalve leeuwen leeft hier veel wild waaronder luipaarden, neushoorns, buffels, olifanten en ruim driehonderdzestig vogelsoorten.
Simbavati Hilltop Lodge is een lodge met een traditionele safari sfeer in de omringende natuurlijke bossen van Timbavati. De 8 luxe tenten zijn mooi ingericht en beschikken over een privé dek.
Simbavati River Lodge biedt luxe safaritenten en bungalows langs de waterrijke Nhlaralumi rivier, die in de wintermaanden langzaam verandert in een droge rivierbedding.
Beide lodges hebben een receptie, restaurant, lounge en bar waar ook een groot panoramaterras is. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen, evenals dagelijks een ochtend- en avondsafari. In de tijd tussen de twee safari’s kunt u genieten van de faciliteiten van lodges, zoals zwembad en Spa.