Sodwana Bay lodge

Sodwana Bay Lodge heeft 21 chalets vlakbij het hart van het duikcentrum van de Lodge en het visgedeelte.


Sodwana Bay Lodge heeft 21 chalets vlakbij het hart van het duikcentrum van de Lodge en het visgedeelte.

Als duikers, vissers en eco-avonturiers de oproep van de Afrikaanse buitenlucht niet meer  kunnen weerstaan, keren ze terug naar een plaats, ongerepte Lake Shazibe verscholen achter 's werelds hoogste natuurlijke duinen, op korte afstand van de zee. Sodwana Bay Lodge is zorgvuldig ontworpen om het rustieke eco karakter van de regio te behouden. Hier, op de relatief ongerepte oostkust van zuidelijk Afrika met meren en een uitgestrekte rivierdelta, vruchtbare moeras met zand het bos in overvloed kunnen zeldzame en beschermde dier en plantensoorten groeien.
De zeebodem met koraalriffen en formaties van prachtige schoonheid, biedt u een prachtig beeld van alle denkbare facetten van het leven onder water.
Accommodatie: Ontspan in Sodwana Bay in het comfort van een van onze 21 chalets met 2 persoonsbedden met een rieten dak. Alle chalets hebben een en-suite badkamer met douche en toilet, plafondventilator en muskieten net. Ze worden dagelijks schoongemaakt, en er zijn gratis koffie en thee faciliteiten. De chalets zijn gelegen vlakbij  het hart van het duikcentrum van de Lodge en het visgedeelte. Er is een restaurant, zwembad en bar.
Activiteiten: Vissen, Quad biken, Paardrijden, kano in de Muzi Panns, Sodawana life style spa,
Scuba Duik cursus: 1 dag
Scuba Duik cursus: 2dagen
Open water cursus: 5 dagen
Gevorderde cursus:3 dagen
Zulu Croc is een toevluchtsoord voor enkele van 's werelds grootste slangen, sommige kunnen zo groot worden tot wel 14 meter lengte van. Niet alleen vangt men grote slangen maar ook giftige slangen.
U hebt een zeldzame kans om te leren omgaan met deze reptielen en ze van dicht bij mee te maken.
Het woord GEVAAR bestaat niet in onze vocabulaire