Southern Cross Plettenberg Bay

Bekijk foto's

Southern Cross is een huis in koloniale stijl. Het is smaakvol ingericht in zand, zee en lucht kleuren. Vijf luxe en-suite kamers hebben een veranda en zicht op de schitterende tuin.
Het uitzicht op de baai en de Tsitsikamma Bergen vanaf de patio waar het ontbijt wordt geserveerd is schitterend en dolfijnen, walvissen en zeehonden completeren vaak dit uitzicht. Het strand van Robberg kan direct vanuit het huis worden bereikt via een voetpad en haar 5 kilometer lange strand biedt de mogelijkheid voor een rustige wandeling, maar u kunt hier ook goed joggen.
Het geluid van de zee is steeds aanwezig en in de winter, als de Suid Kapers in de baai aanwezig zijn kunt u ze soms gedurende nacht horen blazen – een magisch geluid.
De sfeer is relaxed en informeel, terwijl er een uitstekende, maar niet overdreven service wordt gegeven. Neil en Susie Ovenstone hebben jaren ervaring in het hotelwezen en zullen samen met hun staf in deze gezellige, intieme sfeer ervoor zorgen dat bezoekers aan de Southern Cross hier een onvergetelijke tijd zullen doorbrengen.