Soweto Hotel

Het Soweto hotel - gelegen in het hart van Soweto


Het Soweto hotel - gelegen in het hart van Soweto

Het Soweto hotel en conferentie centrum is gelegen in het hart van Soweto, in een van de oudste gemeenschappen genaamd Kliptown.
Kliptown is een voorstad van de voormalige zwarte township Soweto gelegen op ongeveer 17 km ten zuid-westen van Johannesburg. Kliptown is de oudste woonwijk van Soweto.
Het hotel kan verschillende arrangementen voor u samenstellen. Onder ander fietstochten door de Soweto met een gids.
• Lokale gidsen kunnen door het hotel worden geboekt om u een authentieke tour door Kliptown te bieden. David Bloom, ook wel bekend als Oom Bolo is een van deze unieke gidsen die wandeltochten door Kliptown aanbiedt inclusief een bezoek en rondleiding door het Kliptown Museum, het Walter Sisulu Plein en historische locaties in Kliptown.
• De Mus'ukulinda Amathuba Trust is opgericht door het hotel. De trust steunt  vrouwengroepen, kerken, gehandicapten en jeugdorganisaties.
Het management van het hotel legt de nadruk op de volgende pijlers van de Zuid Afrikaanse cultuur: warmte, vrijgevigheid, bescheidenheid, vriendelijkheid en natuurlijke gastvrijheid zoals je zou ervaren in een Zuid-Afrikaanse huis wanneer men wordt ontvangen als gast.