Tembe Elephant lodge

Tembe Elephant biedt een all inclusive verblijf met maaltijden en safari's in luxe tenten met eigen (buiten) badkamer


Tembe Elephant biedt een all inclusive verblijf met maaltijden en safari's in luxe tenten met eigen (buiten) badkamer

Tembe Elephant biedt een all-inclusive verblijf met maaltijden en safari's in luxe tenten met eigen (buiten) badkamer en een feest onder de Afrikaanse hemel.
Geniet van een vroeg ontbijt gevolgd door een ochtend safari. De gidsen zullen ervoor zorgen dat u op tijd terug bent voor een lichte lunch en een middagdutje in de uitnodigende groene schaduw van je tent.
U kunt ook afkoelen in het kleine zwembad naast de boma. Later in de middag als de temperatuur daalt, gaat u opnieuw op safari met een sundowner en uitzicht op een waterpoel.
Uw accommodatie zijn tenten, met een houten ondergrond zodat u het geluid van de bush goed kunt horen. Een buitendouche onder de sterren of in de vroege ochtend zonlicht is een prachtige manier om het bush gevoel te evenaren. Overal waar je kijkt, is er een herinnering dat het leven meer is dan deadlines, haast en haast, rinkelende telefoons en verkeer. Er is een tijdloosheid over Tembe die echt verkwikkend en verfrissend is. Echter, het ontbreekt u aan niets. En suite badkamers, comfortabele bedden, uitstekende service.