The Armagh Storms River

Bekijk foto's

Ontworpen en gebouwd door de eigenaren zelf in 1994, legt The Armagh de nadruk op comfort, gastvrijheid en uitstekende maaltijden. In combinatie met de locatie, de adembenemende uitzichten, vogels en wandelpaden vanaf de voordeur met Johan, de eigenaar die altijd klaarstaat om gasten mee te nemen voor een wandeling, zult u begrijpen waarom gasten hier steeds weer terugkomen. Gelegen in natuurlijke Fynbos tuinen, omgeven door bossen en fynbos en met uitzicht op de Tsitsikamma bergketen. Op ca. 10 minuten rijden van het internationaal bekende Tsitsikamma National Park (Coastal Marine Reserve). Daarbij kunt u genieten en ontspannen in de Tsitsikamma Mountain Spa.
Er zijn 7 units, allen voorzien van en-suite badkamer, minibar, kluisje, tv, airco en verwarming.
Veilige parkeergelegenheid, internetfaciliteiten, zwembad, creditcardfaciliteiten, wasservice en vliegveld transfers. De accommodatie beschikt ook over een kunstgalerie en natuurboeken. Vogels spotten kan vanaf de eigen patio.
De accommodatie is inclusief ontbijt, dat geserveerd wordt tussen 08.00 en 10.00 uur. Lunch is verkrijgbaar tussen 12.00 en 14.30. Diner wordt geserveerd tussen 19.00 en 21.30 
Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.